Aşı başka yerde yapılır mi

Kizlar pazartesi günü bebeğimin bir aylık aşısı var. Ama o gün başka ilçede olmamız gerekiyor ailemizin yanında. Ordaki sağlık ocağına gitsek yaparlar mı. İlla kayıtlı olduğumuz ocağa mi gitmemiz lazım.

Ben yapılmıyor diye biliyorum,ne kadrın doğru bilemem :blush:diğer anneler fikir sunacaktır :white_heart:

Yapılır canım annenle birlikte gidin sağlık ocağına annen benim kızım misafirim buraya geldiler burda kalcaklar yazın desin yaparlar ücretsiz yapmazlarsa 182 yi arayıp şikayet oluşturabilirsin

Ahahaha :sweat_smile:kayınvalidem de gel gidelim aynı buşekilde söyleyelim demişti ben olmaz anlarlar demiştim​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Kız niye yapmasınlar sonuçta ceplerinden çıkmıyo devlet gönderiyo ücretsiz o aşıları ya kayınvaliden haklı :smiley::smiley: sağlık ocaklarında misafir hasta kabulü var canım normalde yapıyolar haa arada gıcık giden hemşire falan çıkar onu bilemem​:smiley:

Yani mantık olarak yapmaları gerekiyor. Ben gideyim yine de yapmazlarsa cıngar çıkarayım :rofl:

Yaparlar Bizde cogu kez gittigimiz yerde hasta olup misafir olarak gitmistik

Benim yoluma hep firavunlar çıkıyor :rofl:o yüzden hep doğum yaptığım hastanede yaptım aşıları:rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Hahaha :rofl:

Ancak özelde yaparlar canım aile hekimliği yapmıyor

Sağlık ocağındaki ebeyle konuş canım bi kaç gün önce yada sonra yapıyorlar preblem olmaz aynı gün yapılması şart değil

Arkadaşim üç ay annesinde kaldı misafir olduğunu belirtti ve yaptılar aşılarını sistem ortak burdan giriş yaparız dediler

Evet misafir olarak giriş gösterirler yaparlar canım sağlık ocağında beraber gidin :blush:

özel hastanelerde parayla yapılıyor

1 Beğeni