Herkese merhaba bebeğim 18 aylık aşısı varmış herkes 18. Ay aşısı hakkında biseyler söylüyor yaptırmak konusunda kararsızım yaptiranlar herhangibir sıkıntı yaşadımı merak ediyorum 9.Aydada aşısı vardi onu yaptirmamistim onda öncekileri yaptırdım bende
Ben tüm devlet ve özel aşılarını yaptırdım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Kızım 21 aylık olmak üzere. Oğluma da yaptırıyorum şuan o da 3 sylık onda da bi sorun olmadı.
Merhaba bende çok araştırdım bu konuyu hatta 18. Ay aşısında çok kararsız kaldım sosyal medyadaki görüşler etkiledi biraz da sonrası da doktorumuzla görüştüğümde aşız çocuğun taşıyabileceği olasılıklar aşı yapılan çocuğa göre daha fazla olabileceğini ve bilime güvenmemiz gerektiğini söyledi ve kendimce doğrusununda o olduğuna inandığım için tüm aşılarını yaptırıyorum rabbim bütün çocukları korusun
Yaptırdım herhangi bir problem yaşamadım. Oğlum şuan 2 yaşında. Küçük oğluma da aşılarını yaptırıyorum o da 6 aylık. Hem devlet hem de özel aşılar.
Bende yaptiranlardanım doktorumuz önerdi sorun yaşamadım özel+ devlet aşılarını…
Yarin da eymenin var 3 tane 2. 3 yas arasi asisi varmis.