Hanımlar bebeğime iki ay aşısı yapıldı. Kolunda iz olması gerekmiyor mu. En azindan bi kızarıklık falan hafif sivilce gibi bişey olup sonra hepimizde olan asi izinden kalmaliydi degilmi. Aşıyı yapan hemşire de öyle olacağını söyledi ama hiç asi olmamis gibi en ufak bı iğne izi bile olmadı kolunda hicbisey yok. Acaba aşı tutmadı mi.
Bizde olduk o gun yada o hafta hemen iz çıkmıyor korkmayın bnde sizin gibi düşünüyodum 3 ayliga girjnce hafif kızarmalar oldu suan 3. 5 aylik daha blirgin olmus sanırım ilerleyen zamanlarda yuvarlak olacak bizlerin omzunda ki gibi yanj zamanla kizaracak belirgin olacak
Nasılsın züleyha bebiş nasıl
Iyim elhamdülillah emoşum bebiş de şükür iyi sen naslsnbebis nasl kac aylık oldu
Bize “iz olmak zorunda degil bazi bebeklerde olur bazilarinda olmaz” demislerdi.
Bende Çarşamba günü yaptırdım benimkinde de hiç iz yok sonuç olarak yapıldı. İz olmasada olur
İyim çok şükür 4 ay 26 gün oldu sünnetini yaptırdım uğraşıyorum
Benimkinde de yok. Sadece vurulduğu yerde kahverengi iz var. Bnende bizdeki gibi olmasi gerektigiji biliyorum
Arkadaşlar ne aşısı bu ? Bizimki hiç kolundan aşı olmadı
Verem aşısından bahsediyorsunuz sanırım. Doktor bize 4. 5. Ayda kabuklanma olacak ve iz kalacak ancak kalmazsa yada kabuklanma da olmazsa aşı tutmadı anlamına gelmez merak etmeyin dedi
Yia hayrlı olsun sağlıkla büyüsün insalh nasl suan ağrısı falan varmk
Şu verem aşısı 2.aylikken iki bacak bj kol şeklinde ya kolda iz kaliyo onu diyor arkadas
Yok şükür pazartesi bir hafta olucak oldundada çok ağlamadı uyuşması gidince
Evde yaptırdım
Aaa peki mızmız mi daha bezliyken sunnet ettirmek daha iyiymiş bide agrisi az olurmuş diyorlar
Evet bilmediği için benimki çok bir ağlamadı karton bardak koyuyorum beze değip ağrımasın diye
Maşallah sabaha kadar yattı ağlamadı
Hmm anladım yapılmıyomuş kanadada baktım ondan olmamış
Bebegiminde 2 ay aşısı yapıldı bende iz olur diye dusunmustum ama yok iz falan