Aşı meselesi

Rotadan sonra tam olarak nasıl yan etkiler başladı?

Burun akıntısı ile başlıyor sonradan krup tarzı öksürük derken sonrası zatürre başlangıcı. Döngü hep böyle oluyordu olduğu tüm aşılardan sonra ama ilk başlaması rota aşısıyla oldu.

Bizimde asilardan sonra hep ateş oluyordu ama rota da hastanede yattık, zor nefes alıyordu hastanede maske vs takıldı..Tahlillerde hiç birşey bulamadılar, doktor 2. Aşıyı olmayın dedi zaten yaptırmazdim da böyle bir öykü yüzünden. Menenjit dışında şuana kadar diğer aşıları oldu, menenjitin yan etkileri ağır diye beklemeye aldık onun için belli bir zaman dili şart degil çünkü bakalım zaman ne gösterecek

Çok geçmiş olsun, sizde de böyle bir etki yapmış demekki. Oğlumun bağışıklığını etkiledi resmen aşıdan olduğunu anlayana kadar zor süreçler geçirdik artık anlam veremiyorduk yani neden böyle oluyor diye kimseye gitmiyordum kimseyi kabul etmiyordum birinden geçiyor sanıyordum meğer sebep başkaymış:unamused_face:

Ben ilk çocuğuma 6 aydan sonra hiç aşı yaptırmadım 2. çocuğuma da hastane sonrası hiç yaptırmadım içeriğine güvenmiyorum

İnsanların güvenlerini yerle bir ettiler artık o kadar çok var ki aşı yaptırmayan. Allah evlatlarımızı korusun bütün kötülüklerden, hastalıklardan, kötü niyetli yaratıklardan, insan demek istemiyorum onlara..