Merhaba anneler,
Bugun bebegim 4.ay aşısını oldu. Eve geldiğimizden beri emmiyor ve sürekli aglıyor normal bir aglama değil kriz seklinde aralarda susup tekrar devam ediyor zar zor mama verdim doyurmak için uyudu. Diğer asılarda boyle olmamıstı o yuzden tedirgin oldum. Ateşi yok ama sizce agrısı mı var calpol vereyim mi?
@Bahar86 merhaba
4. ay aşısı sonrası yaşadığı bu durum, birçok bebekta görülebilen yaygın bir tepkidir. Aşının içeriğindeki zayıflatılmış virüs veya bakteriler, bağışıklık sistemini harekete geçirerek ateş, huzursuzluk, ağlama gibi yan etkilere neden olabilir. Aşı yapılan bölgede hassasiyet, şişlik veya ağrı olabilir. Bu, bebeği rahatsız ederek ağlamasına neden olabilir. Bu geçici bir durum lütfen telaşlanma ve bebeğini sakinleştirmeye çalış ![]()
Gecen hafta 2 ay aşısı olduk inanir misiniz gece gündüz agladi mizmizlandi surekli huysuz mutsuz. Cok zor gunler gecirdik yavas yavas duzelmeye basladi. 4. Aydada ayni asilar oluyor sanırım bunlar cok etkiliyor malesef. Ve sadece anne kucagi meme kokusu fayda ediyor bol bol kucaklayin
Aşıyı dün olduk biz de. Ateşi çıkmadı ama dayanamayıp şurup verdim asla susmuyor sürekli ağlıyor bağırıyor off çok zor uyutuyorum hiçbir şeye bakmıyor fenalardayızzz ne zaman geçecek? ![]()
![]()
Gecmis olsun, bizim bir hafta oldu hala devam ediyor aglaması azaldı ama devam ediyor… Yarın hastaneye götüreceğiz.