4 ay aşılarını yapardık bugün bebegimin biraz ateşi var fitil koydum ama 10 dakika içinde kakasını yaptı etkı etmişmidir ateşi düşer mi
Ateşi çok yüksek değildiyse fitile gerek yoktu bence bir ateş düşürücü verebilirdiniz geçmiş olsun bizde olmadı çok şükür ateş falan
Calpol yeterli bence ateş çok degilse
Ateşi kaç derece oldu ki fitil verdiniz. Hep calpol, dolven veriyorlar fitil çok nadir duyduğum bir şey o yüzden soruyorum.
38.2 ateşi aile hekiminiz calpol almanıza gerek yok fitil varsa onu kullanın dedi o yüzden verdim bende
Aile hekimi öyle dedi bize şurup alacaktım fitil varsa onu kullanın dedi
Of aynı şeyi yaşıyorum oğluşum 2 aylık henüz ilk başta ateşi çıkmamıştı şu an var hala ayaktayım 4 saatte bir calpol veriyorum Dr öyle demişti umarım geçer çok zor bir durum gerçekten ![]()
İnşallah geçer geçmiş olsun bizimki düştü uyuduk bir kaç saat şimdi uyandım 37 .5 normal aslında ama yine de uyuyamıyorum takipteyim annelik Zor
Bizimki de 36-37 ye düşüyor ama yattığı yerde işi fazlalasinca korkuyorum bu kez hiç uyumadik desem yeridir
Ya çok geçmiş olsun 2 gün içinde toparlar diyorlar genelde inşallah toparlar bir an önce
İnşallah canım iki ay asisinda nasıl bir tepki gösterdi bebeğin yine aynilari olmuş muydu?
Hayır 2 . Ay aşıları da hiç bir sorun yaşamadık biz ne huysuzluk ne ateş hiç gayet normaldi ama 4. Ay aşıları 2 doz oldugu için daha ağır geldi galiba bize
Ya bize 3 doz vurdular birinde 5 adet karisim yaptılar dün hiç uyumadım çok şükür iyiyiz
2ay aşısı öyle 3 farklı aşı ama her biri bir doz 4 ay aşısı da 2 ay yapılan iki aşının aynısından ama birer doz fazla oluyor
Anladım canım neyse atlattiniz darısı bize tamda yaz ayına denk geliyor 4.ayi hayırlısı olsun ![]()
Amin canım inşallah siz de kolaylıkla atlatırsıniz inşallah şimdi nasıl bebeğin daha iyi mi inşallah
Evet çok şükür geceye göre iyi canim seninki nasıl
Benimki de iyi çok şükür ateşi çıkmadı gece bı ara çıktı sonra düştü şükür ama bugün biraz fazla kustu neden alamadım ama neşesi yerinde bi sorunu olduğunu sanmıyorum çok şükür