Aşı Sonrası Halsizlik

Kızlar oğlum iki aylık bugün aşı günüydü normalde çok hareketlifakat bugün gün boyu halsizdi ateşi çıkmadı ama uyku hali var normal mi endişeleniyorum

Aşı oldu için olabilir bebeklerin bünyesi iğneyi yiyince yorgun oluyor benim Oğlum 6 aylık her iğneden sonra kesintisiz 4 saat uyur normal gayetten sık sık ateşi kontrol et geçmiş olsun :bouquet::cherry_blossom::growing_heart:

Çok teşekkür ediyorum

1 Beğeni

Gizemmm geçmiş olsun bebişin şimdi nasıl, ateş vs yaptı mı

Tülay henüz ateşi yok calpol verdik ama uyuyor emmek istemiyor tedirginim

1 Beğeni

İştahı yoktur huzursuzluk kaynaklı ama takip et ilk 48 saat, yeni ası takvimine göre sizin ilk asinız degil mi

Bence çok normal. Hatırlıyorum da ilk aşımızda bizimkine de uyku yapmıştı. Çok az ateş de yapmıştı. Sürekli uyuyodu. Ama endişeleniyorsan yarın aşı hemşirenizi arayıp normal mi diye sorabilirsin

1 Beğeni

Evet canım ilk asimiz sık sık ateşini kontrol ediyorum

1 Beğeni

Sadece iştahsız ve halsiz umarım ateşi çıkmaz kaç güne gecti

1 Beğeni

O zaman iyi gözlemle bizde asi baya yan etkiler yapmıştı mesela her çocuk aynı değil gece gerekirse uyuma saat başı bak, her çocuğun bünyesi bir değil, benim kızım aşıları hiç kaldiramiyordu..Tekrar gecmis olsun :bouquet:

Hemen ertesi gün normalde dönüyor merak etme ama iştahı iki gün falan sürmüştü . Her aşıda iştahı gidiyordu

Ne oldu mesela canim ateş vs mi

1 Beğeni

Tam yeni yeni oturuyordu zaten beslenmesi

Bebeğiniz kız mı

Gece ateşi çıkıyordu ilk o sekjlde başladi ateşi takip edip kontrol altında tutmanda fayda var canım ilk etapta, her asi ve etkisi farklı gelişti çok anlatmakta istemiyorum açıkçası sadece gözlemle faydası olur zararı olmaz :slightly_smiling_face:

1 Beğeni