Su son zamanlar asilar hakkinda iyi haberler okumuyorum ve bu durum beni tedirgin etti sizce asi yapilmalimi ben a4 aylik asisina kadar yaptırdım ama bu saatten sonra kararsizim siz ne dusunuyorsunhz
Ben yaptırdığım zamanki etkileri ve yaptırmazsam olacak etkileri kıyaslayıp öyle karar verdim yaptırıyorum. Yediğimiz içtiğimizden tutun, maruz kaldığımız elektromanyetik dalgalara kadar ne %100 güvenli ki? O yüzden bir kıyaslama yapıp en az zararlı olanı seçmemiz lazım.
Bu konuyu 1-2 gün önce konuştuk burda Aşılı çocukmu aşısızmı yaz arama kısmına konuşulanlara bak
Bendim de kafam çok karışmıştı dördüncü ayda vazgeçmiştim belge falan imzaladım. Sonra çevremden öyle baskı yedim ki geri aşı yaptırmaya karar verdim. Bana sürekli öyle dediler.. Şimdi ilerde bişey olsa hastanede bir ton azar yersin sen aşılarını yaptırmadın ondan dolayı oldu böyle diye. Kısacası sağlık bakanlığı hizmetlerinden yararlanmak istiyorsak Sağlık bakanlığının yönergelerine uymak zorundayız gibi oldu
Bence gayet güvenli. Ben de asi oldum, cocugum devlet/özel tum asilarini oluyor. Hatta ne yalan söyleyeyim, asi karşıtı ailelerin cocuklariyla temas ettirmemeye gayret ediyorum. Özellikle menenjitten iki çocuğumuzu kaybettiğimiz bu zamanda ekstra aşıları takip ediyorum.