Aşırı korktum öbür tarafa gittim geldim

nextbuy 8'li Bebek Bakım Seti Tırnak Makası Burun Temizlik Dijital Termometre Cımbız Tarak Fırça Kutusu Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben trendyoldan şöyle bir şey aldım içinde vardı tabi isterseniz eczaneye vs internetten araştırıp bakabilirsiniz

Şöyle bişey sanırım dimi

Kesinlikle dikkat edilmeli evet öksürüyorsa müdahale fazla etmeyin öksürene müdahale edilmez diye biliyorum tıkanırsa da sırtına vurun bi kaç kez çıkarmazsa midesinin altına bastırmak gerekiyor sanırım bu şekilde

Rabbim korumuş ve sana cesaret vermiş kıyamam ben prensesime ah ah kıyamam ben ona ya geldi geçti canım şimdi sakin ol canm benim burda bize de anlatarak bilinclerdin

Benzer bir durumu serum fizyolojik ile yaşadık ömrümüzden ömür gitti o gece sabaha kadar nefes alıyor mu diye başında bekledik çok iyi anlıyorum sizi ağlama sesi kulağımıza hiç o kadar güzel gelmemişti hayatımın en kötü anıydı

Geçmiş olsun canım ben de cumartesi günü benzer durum yaşadım. Elim ayagim boşaldı. Kaynanamgildeydik.Bebeğim kucağımda kafası sol kolumda uyuttum. Huysuzdu zor uyudu. Hiç öyle yapmazdı. Neyse daldı yerine koydum. Lavaboya girdim. Baktım kazagimin kolu kan olmuş baya bı. Allah Allah dedim kolun mu kanamis. Açtım kolumda bişey yok. Direk aklıma bebeğimin kafası kolumdaydi diye geldi. Hemen gittim uyuyor bebeğim elimi sol tarafından kafasının altına doğru dokundum çektim elim kan oldu. Olduğum yere yigilacakgim. Kafasına bişey oldu kanıyor uyumadı da bayıldı mi dedim. Çevirdim baktım kulağının içi kan dolu . Hemen eşime bagirdim çabuk gel kan vae diye. Hepsi geldi onlarda çok korktu. Hemen kucakladilar doktora gidelim falan ben oturduğum yerden kalkamadım bile. Kulağından kan geliyor diye . Kulağını sildiler falan sonra dediler içinden değil dışı kanıyor. Meğer tirnagiyla kulağının içini cizmis orası kaniyormus. Ama nasıl bı kan anlatamam. O an öyle bı an ki bütün herşey film şeridi gibi insanın gozunun önünden geçiyor. Her ihtimali ve sonuclarini görüyorsun yaşıyorsun. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Biz iki kere yaşadık. Onların ömrünü kalanlara versin

Ay kesinlikle. Eşimde aynı yapıyo diyo sabaha kadar bekliycem eğilip durmadan bakıyo nefes alıyomu diye. Dedim tamam daha sakin ol çocuk toparladı falan çok korktuk Allah kimseye göstermesin

Ay size de çok geçmiş olsun. Bu tarz bişey babada oldu bi sabah uyandım ki yattığı yerde hafif kan var Allah Allah diyorum bu kan neyin nesi falan aldım kafasına falan baktım bişey yoktur. Sonra emziriyorum baktım eşofmanım kan oldu öyle korktum diyom bu kan nerden geliyor. Bide baktım kulağı çizmiş de o kanıyo. Ama çok hafifti bizimki dedim iyi şükür başka bişey olmasın. Dedim kulağı falan mı kanıyo bi korktum da baktım silince çizdiği yara ortaya çıktı ya tamam dedim önemli değil. Ay Allah herkese yardım etsin