Aşk'mı görücü evliliğimi?

Aşık olarakmı evlendiniz yoksa görücü usulü ile mi?

• Aşk
  • Görücü
  • İkiside
0 oylayan
1 Beğeni

Ask ile evlendik

İkiside birarada görücü gelince ilk bakışta aşık olduk​:heart_eyes:

5 Beğeni

Bizde Aşk ile evlendik

3 Beğeni

Mantık evliliği hoşlanıyordum dinimi de tamamlamak istiyordum dininden tut horlamasına kadar sorup didik didik ettiydiö :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Bende de aynı durum oldu
İkisi bir arada oldu​:heart_eyes:

4 Beğeni

Aşk evliliği 5 yılımızda evlendik

3 Beğeni

İpek anlatmak istersen ben çok merak ediyorum nasıl tanıştın eşinle çok farklı kültürler zor olmadımı aileler nasıl karşıladı :smiling_face:

Çalışma hayatımda hep şu mottom vardı “işyerimde herhangi biriyle ilişkim olamaz, burası benim işyerim.” derdim. Eşimle aynı işyerinde tanıştık 3 ay içinde evlilik kararı aldık büyük konuşmamak lazımmış :joy:

4 Beğeni

Bunun duygusu bi başka :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aynen çok farklı çok tatlı:heart_eyes: Allah’ım ömür boyu mutlu huzurlu etsin inşallah eşlerimizle

1 Beğeni

Bizim hikayede buna benzer​:grinning:

1 Beğeni

İnstgramdan tanıştık eşim Türkçe öğrenmişte Türkçe öğrenim videoları çekiyordu konuşması hoşuma gitmişti mesaj attım ilk Türkçe öğretmeni oldum sonra derslerine falan yardım ettim derken biz çok sık konuşmaya başladık . Artık dayanamayup sevdiğimi söylememle onunda söylemesi bir oldu o çoktan hislerim vardı ama senden emin değildiö söylersem seni kaybedeceğimi düşündüm demişti. Sevgili olduktan sonra ciddiyim dedi bende öyleydim fazla flört istemiyordum 5 au içinde evleneveğiz dedi o kadar da bana az gelmişti inanmamıştım. Ve tam 5 ay sonra samsundan olduğum şehire taşındı ailemle tanıştı ve 6. Ayda evlendik ailem başta istemedi kültür şoku yaşarız diye ama sonradan kabullendiler . İllaki oluyor çatışmalar ama eşim karıştırtmıyor kimseyi :slight_smile:

5 Beğeni

Bizimkiler farklı şehirlerden bile kız alıp vermek istemezler örfümüz adetimiz bir değil diye :smiling_face: ama siz başarmışsınız maşallah size Allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar_amulet:

2 Beğeni

Eşim beni kandırdı :sweat_smile::sweat_smile: aramızda 1 yaş var sanıyordum nişanlandıktan sonra 3 yaş olduğunu öğrendim ama aradaki farklı asla göstermiyordu olgun düşüncesi olan sorumluluk sahibiydi evlendim bende :innocent:

Tanışma hikayemizde : eşimle tanışmıyorduk mahallemizdeki bir facefood dükkanında benden çakmak istedi heyecandan defalarca yere düşürdüm çakmağı nerden bukduysa sosyal medyadan eklemiş beni o şekilde tanışıp evlendik :grin::grin:

1 Beğeni