Aşık olarakmı evlendiniz yoksa görücü usulü ile mi?
- Aşk
- Görücü
- İkiside
Aşık olarakmı evlendiniz yoksa görücü usulü ile mi?
Ask ile evlendik
İkiside birarada görücü gelince ilk bakışta aşık olduk
Bizde Aşk ile evlendik
Mantık evliliği hoşlanıyordum dinimi de tamamlamak istiyordum dininden tut horlamasına kadar sorup didik didik ettiydiö
Bende de aynı durum oldu
İkisi bir arada oldu
Aşk evliliği 5 yılımızda evlendik
İpek anlatmak istersen ben çok merak ediyorum nasıl tanıştın eşinle çok farklı kültürler zor olmadımı aileler nasıl karşıladı
Çalışma hayatımda hep şu mottom vardı “işyerimde herhangi biriyle ilişkim olamaz, burası benim işyerim.” derdim. Eşimle aynı işyerinde tanıştık 3 ay içinde evlilik kararı aldık büyük konuşmamak lazımmış
Bunun duygusu bi başka
Aynen çok farklı çok tatlı Allah’ım ömür boyu mutlu huzurlu etsin inşallah eşlerimizle
Bizim hikayede buna benzer
İnstgramdan tanıştık eşim Türkçe öğrenmişte Türkçe öğrenim videoları çekiyordu konuşması hoşuma gitmişti mesaj attım ilk Türkçe öğretmeni oldum sonra derslerine falan yardım ettim derken biz çok sık konuşmaya başladık . Artık dayanamayup sevdiğimi söylememle onunda söylemesi bir oldu o çoktan hislerim vardı ama senden emin değildiö söylersem seni kaybedeceğimi düşündüm demişti. Sevgili olduktan sonra ciddiyim dedi bende öyleydim fazla flört istemiyordum 5 au içinde evleneveğiz dedi o kadar da bana az gelmişti inanmamıştım. Ve tam 5 ay sonra samsundan olduğum şehire taşındı ailemle tanıştı ve 6. Ayda evlendik ailem başta istemedi kültür şoku yaşarız diye ama sonradan kabullendiler . İllaki oluyor çatışmalar ama eşim karıştırtmıyor kimseyi
Bizimkiler farklı şehirlerden bile kız alıp vermek istemezler örfümüz adetimiz bir değil diye ama siz başarmışsınız maşallah size Allah mutluluğunuzu daim etsin
Eşim beni kandırdı aramızda 1 yaş var sanıyordum nişanlandıktan sonra 3 yaş olduğunu öğrendim ama aradaki farklı asla göstermiyordu olgun düşüncesi olan sorumluluk sahibiydi evlendim bende
Tanışma hikayemizde : eşimle tanışmıyorduk mahallemizdeki bir facefood dükkanında benden çakmak istedi heyecandan defalarca yere düşürdüm çakmağı nerden bukduysa sosyal medyadan eklemiş beni o şekilde tanışıp evlendik