Asla durmuyorrr🥹

Ay anam yok çocuk ağlamaktan onu duymuyo bile dünya umruna değil bildiğini okuyo​:smiley::smiley: bıcı bıcı yapınca çok iyi uyuyor ama. Çok şükür bugün toparladı iyi ya

Haklısın :joy: bunun aslında genel çözümü sanırım kundak yapmak anne karnında gibi hissediyomuş kendini tabi ben alıştırmadım baştan bilmiyordum benim ki de kundağı hiç sevmez şu emziğe bi alıştırabilseydim

Kundağa alıştır bence sen onu ben başta hata yaptım bilmiyordum pişman oldum

1 Beğeni

Benimki emziği alıyor kundakta yapıyoruz ama işte ellerini çıkarmayı başarıyor bi.şekilde işte

1 Beğeni

emziğe nasıl alıştırdın senin kide bizim ki gibi kundağı sevmiyor desene :pensive:.

Evet sevmiyor maalesef açık bırakınca daha rahat ediyor. Valla emziğe de ekstra bişey yapmadım 2. Gün verdik deneme amaçlı direk tuttu emene kadar elimle tuttum sadece emmeye başladığında bıraktım. Tuttu direk bende şaşırdım. Hatta 2. Gün verdin ondan sonra 15 gün kadar hiç vermedim. Şu 3 4 gündür yine veriyorum alıyor

1 Beğeni

Birde göğüs ucuyla emziriyorum belkide ondan kaynaklı tutmuş olabilir

Canim burnu temiz mi burnu tikaliysa hem emmez hem de uyumaz huzursuz olur serum fizyolojik danlat her iki burun deligine 2 ser damla birde kontrol et icerisini bir isikla sumuk vs olmussa aspiratör ile hafifce cek

Aspiratör kesinlikle yapılmaması gerekmiş geniz etini büyütüyormuş doktorum sakın yapma dedi anne sütü damlatmalı önerdi

Fizyolojik kulkanmıyorum da aspiratörle çekiyorum sık sık burnu tıkalıydı zaten çekiyorum oda ondan da olabilir haklsınız

Canim sirf aspiratör ile cekme mutlaka serum fizyolojik dok once yumusasin kuru kuru yapma serum fizyolojik dokersen belki aspiratöre bile gerek kalmaz yumusar akar

Ya kuru değil aslında xaten sulu geliyor çekince ama yinede öyle yapayım

Serum fizyolojik burun içini de yumusatiyor ki aspirasyon yaparken tahriş olmasin. Çekim yaparken var olan sivi tabi ki gelir ama burun ici de tahria olabilir kuru kuru yaparsanız.:slightly_smiling_face:

Haklısınız. Ama onuda duydum ki orta kulak iltihabı yapıyomuş. Onun için korktum kullanmaya

Aha bu benim bebegimin kirki cikmadan onceki hali yeni doganlar surekli anneyi ister dunyaya adepte olamayacak kadar küçükler çünkü cok normal bana 40 i cikinca huyu değişir dediler inanmadim ama degisti aglama krizleri uyumamasi beni mahvetmisti gidip baska odada aglayip kendimi paraladiktan sonra yanina gelirdim kolik bir bebek ben hep ustumde yatirdim bebegimi kokumdan ayirmadim simdi 7 haftalik aksam uykusuna gectimi gozu beni görmüyor uyuyor mis gibi yataginda merak etmeyin bunlar geçecektir :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Umarım banada diyolar kırkı çıkınca rahatlar diye ama inşallah öyle olur daha beter olmaz :grinning:

hızlı sallamamak şartıyla çarşafta sallayın. :blush: byk ihtimal gazı var.bi de beyaz gürültü dinletin.

İnşallah gazina çok dikkat edin ne kada ciksada kaliyor bağırsaklara indimi gaz 2 gun çıkmıyor

Yaaa sormayın zaten alıştı battaniye arasında sallanmaya hiç.bişey fayda etmiyor battaniyeye koyup salladık mı susuyor

Ya işte nekadar çıkartsak kalıyor demekki gene onun için bi dedim gaz damlası başliyim mi ama başlamadım