Asla durmuyorrr🥹

Kızlar 22 günlük bebeğim gece 4 den beri durmuyor asla bugün toplasan 1 saat ancak uyumuştur. Altı temiz karnı tok sık sık emziriyorum ama asla durmuyo. Gazını da çıkarıyoruz kendi de çıkarıyor bizde ama yinede yok. Memede susuyor sadece uyusa bile yerine koyuyorum ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım oturdum onla ağlıyorum ya. Napcam lütfen fikir verin :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Like

Benimkide öyleydi gazı vardır ne kadar çıkarsamda yine kıvranıyodu. Bazı bebekler karnı aşırı gazlı oluyor çıksada bitmiyor sanırım kolik oluyor bu. 6 aylığız buna rağmen yinede gaz problemi bitmedi çoğu zaman kıvrandığı oluyor . Gaz damlası alsa bile

Kundak yapıyor musunuz

Kundak yapıyorum ama kesinlikle ellerüni içerü sokturmuyor ne yapıp edip çıkarmayı başarıyor pes ettim artık elleri dışarda bırakıp sarıyorum

Gaz damlası kullanmıyorız zatwn ama. Dediğüniz gibi ne kadar çıkarsak da kalıyor sanırım

1 Like

Buda mantıklı ama kızım daha dirençli ben pes ediyorum o etmiyor :smile::smile:

Play store da ya da ne kullanıyorsanız bebek uyutucu diye bir uygulama var onu indirin orda beyaz gürültü var o sesi açın bebek o sesi anne karnındayken duyarmış inanın hem sakinleşiyor hem uyuyor tabi orda bir sürü sesler var süpürge sesi piş piş sesi gibi pişman olmazsınız mutlaka deneyin derim fakat duyabileceği şekilde tutmanız çok önemli çokta telefonu yaklaştırmayın tabi

1 Like

Koltuk altı pişmiş bide. Acaba ondan da mı rahatsızlandı diye düşünüyorum

Ellerini sarmanız gerek kendi kendini uyandırıyor olabilir bende bu problemi çok yaşadım

Yarın da bunu deniyim inşallah

Benim oğlum 2 aylık bende sizin gibiydim bunu tesadüfen gördüm ve çokta memnun kaldım hala açarım ve hala o seslerle sakinleşir uyur . :blush:

Ya çoğu zaman o şekilde daha rahat uyuyor aslında. Ellerini koydurmuyor. Kaç kere sardık ama maşallah nasıl bir kuvvet varsa ne yapıp edip çıkarıyor.

Beyaz gürültülere sürekli açmayı da tavsiye etmiyolar aslında

Siz daha fazla inatçı olun yoksa baş edemezsiniz :sweat_smile: ve size tavsiyem eski zamanlarda ki kundaklarda bebeğü kuşakla bağlarlardı ellerini çıkarmasın diye emin olun işe yarıyor ben çok karşıydım kundağa falan ama yapmak zorunda kaldım ve iyi ki de yapmışım

YouTube’da kolik bebek gürültüsü var onu dinletip uyutmayı deneyin birde

Cocuktan cocuga degidiyor benimkide tam tersi etkisi yok dun sac kurutma mak. Sesi actim uyudu aksam denedim bukes uyumadi :rofl::rofl:

Sac kurutma sesi bunu dun denedim uyudu :rofl: kriz aninda ama bir sonrakinde uyumadi

Ay anam yok çocuk ağlamaktan onu duymuyo bile dünya umruna değil bildiğini okuyo​:smiley::smiley: bıcı bıcı yapınca çok iyi uyuyor ama. Çok şükür bugün toparladı iyi ya

Haklısın :joy: bunun aslında genel çözümü sanırım kundak yapmak anne karnında gibi hissediyomuş kendini tabi ben alıştırmadım baştan bilmiyordum benim ki de kundağı hiç sevmez şu emziğe bi alıştırabilseydim

Kundağa alıştır bence sen onu ben başta hata yaptım bilmiyordum pişman oldum

1 Like