Atak haftalari diye birsey varmis.buna göre biz 7.atak haftasinda oluyoruz![]()
![]()
hiç uyumuyo sürekli memede.hicbirsey yapamiyorum.bu durumu yasayan varmi
Nerdeyse tüm anneler yaşıyor bu durumu ama merak etmeyin geçecek![]()
İlk iki 5. Ve 8. Hafta ataklarımız çok iyidi ama bu 12. Hafta atağı zorluyor sanırım biz bi hafta erken girdik bu mümkün mü bilmiyorum ama.
Göğsümden ayrılmıyor sürekli mızmız
6 gönderi yeni bir konuya bölündü: Geri bildirim
Şu an atak haftasındayız.Uyku çok kısa,sürekli kucak,ek gıda reddi.İnşAllah atlatırız bizde
Atak haftaları nasıl geçiyor , nasıl bir çözüm buldunuz?
Ya benim bebeğimde 4 buçuk aylık gece uykusu bozuldu iki saatte bir kalkmaya başladı sonra hemende dalmıyor kıvranıyor gazının bitmesi gerekmiyomuydu. Geceleri uykusuz kalıyorm
Canım benim oğlumda aynı şekilde normalda 2 kez kalkan çocuk saatte bir kalkmaya başladı ben artık ek gıdaya başlamamız gerektiğini düşünüyorum artan enerjisini süt karşılamıyor daha sık acıkıyor doktora sormadanda başlamak istemiyorum diğer kızımda 6 ayı beklemiştim
Biraz araştırdım bebeğin sık uyanmaya başlaması yediklerimize ilgi duyması kendini dik tutması oturmak istemesi bunlar bebeğin ek gıdaya hazır olmasının işaretiymiş bizde bunların hepsi var
Yaa tamda aradığım cevap sen öyle diyince beynimde ampül yandı resmen. Benim oğlanda sürekli emmek istiyor gerçekten acıkıyormu diyorum emiyor mama bitince ağlıyor. Büyüme atağımıdır acaba diyorum sebep bulamamıştım bi türlü
Benimkindede var. 3 aylıkta başladı dönmeye. Biz bişe yerken izliyo. Geçen şeftali verdim kemirsin die. Bıraktırmadı bi türlü ağladı hep. Bende hep gaz sanıyorun. Aynı senin gini gece uykusuna geçince en az 4 5 saat sonra ağlardı 1 haftadır perişan etti beni bi türlü çözüm bulamadım
Bu aylarda gaz olacağını hiç sanmıyorum ek gıda için bebeğin doğum kilosunun iki katına çıkması gerekiyormuş bizim oğlan o kiloyu geçeli çok oldu senin bebeğinde benimki gibi kilosu önde giden bir bebekti bence
Ben bide uyku eğitimini araştırdım ona başlıcam inşallah iyi gelir
Canım ben bugün dra götürdüm bebişi. Başka dr a gittim kendi doktoruna gitmedim. Anlattım herşeyi gece uyumuyo vs. Dediki diş çıkarıyo damakları şişmiş dedi. Toz verdi ağzı için kalpol birde ağrı kesici fitil verdi. Ben sadece tozu kullanıcam diğerlerine bence gerek yok. Sonra kilosu 5 aylık bebek kilosunda dedi boyuda 70 cm miş 8 aylık bebek boyunda dedi. Dişten dolayı öyle yapıyor dedi baktı gerçekten damakları kabarmıştı sanada söyliyim dedim
Birde 5 buöuk aylıkken gel ek gıdaya başlıcam dedi.
Canım sen özelemi gidiyorsun devletmi? Benim bulunduğum yer küçük bi şehir bitane özel çocuk doktoru var onuda beğenmiyorum devlette ilgilenmez diye düşündüm götürmedim. Ebeyle görüştüm hayır kesinlikle ek gıda yok dedi. Verdiği toz nasıl kullanılıyor aile hekimine gitsem anlarmıki