Nasıl sakinleşiyor. Bir tüyo yok mu… Her atak haftası kafayı yemek üzereyim. Hiçbir şekilde sakinleşmiyor. Güç bela uyutuyorum yada herhangi bişi yaptırıyorum. Hep huysuz.
Canım ayaklarının altına masaj yapmayı denedin mi hiç? Genelde bebekler rahatlıyor
Ben beyaz gürültü dinletirdim. Kucağımda aşağı yukarı ritmik hareketler yapardım. Ten teması yapardım. Slinge sarardım çıplak tenimde. Beyaz gürültü eşliğinde ritmik hareketler yapardım sakinleşirdi. Kolik bebek müziği var onu özellikle severdi hala bile huysuzlasinca açıyorum.
Denedim kuzu ya onu sökmedi
Her bebeğe sökmez bacım
Allah’tan sabır diliyorum sadece
Onu sürekli yapıyoruz zaten
Kızlar bebeğim 4 ay 3 günlük memeyi istemiyor iki gündür ve sabah uykusu zaten düzgün değildi şimdi nerdeyse hiç yok atak mı acaba ama biz 36 haftalık doğduk
Benimde ayni meme emiyor surekkli gozu etrafta gece uyumuyor benimmkide gunduz uyuyor sabahliyorum heo benimkide 4 ay iki haftalik @Azizvedatmiran
Emdigi zaman konusursam agliyor memwyi birakiyor
- Ayın başında evet atak olabilir
En iyisi bu yöntem galiba şuan uyuttu bizimkini hemen kafayı yemek üzereydim ama bazen bunu yapmayı unutuyorum işte sorun orda
36 haftalık doğduk
Öyle olsa bile atak haftaları için bişi farketmiyo canım bilmiyorum büyük ihtimalle atak haftası olabilir her ayın sonu ve her ayın başı olarak değerlendirirsek öyle gözüküyor eger geçmezse doktora gidebilirsn
Bizde aynı valla ne zmn 4 aylık olduk bitti ne uykular ne bi şey var artık sürekli huysuz bizde 37 hafta doğduk
Aynen koala gibi yapışık geziyoruz 2 tane daha okula giden çocuğum var çok zorlanıyorum ve ağır hasta oldum dinlenemiyorum
Ay Allah yardımcın olsun yaa