Atak haftası

Şuan 14 haftalık oğlum uykuya direniyor saat başı uyanıp ağlıyor kucakta uyumak istiyor ne gece ne gündüz uyumuyor doğru düzgün atak haftası mi acaba böyle mi oluyor

Diş de olabilir, kızım da o ayşarda öyleydi dişi çıkınca rahatlamıştı. Görünürde gelem dişi var mı hiç?

Görünürde diş yok erken digil mi diş için emmek istemiyor gibi bazen memede ağlıyor sütüm yetmiyor mu acaba diye mama yapıp veriyorum mamayı yemiyor ama sadece biberonun ucunu çiğnemek istiyor sanki diş Kaşir gibi ama erken diye düşündüm ben

Benimki daha 14 haftalık ilk haftalardan beri uykusuzluk çekiyorduk çok huysuz du iki haftadır düzene girdi dedim yine bozuldu inşallah düzelir

Yani genelde yeni şeyler öğrenirken uyku gerilemesi oluyor her kademede bazı doktorlar atak gibi bir haftanın olmadığını gelişimsel olarak bir şeyler öğrenirken bazı becerilerin de azaldığını diyorlar bende şahsen bu kanıdayım . Diş için erken evet ama dönmeler ellerini ayaklarını tanıma isteği vs. Olduğu bir dönem artık etrafı daha net görmeye başlayacağı bir süreç yani çeşitli sebepleri çok olabilir uyku ile ilgili şartları sağlıyorsa geride kalan sebepler olabilir. Kızım şu an 14. Ayının içinde mesrla onun da diş derdi var yeni kelimeler demeye çalışıyor kendi kendine kalkmaya falan başladı bir şeyler öğrendikçe hep uykusu geriledi dün mesela 1.5 saat uyuduk gece ve gündüz de hiç uyumadı doğru düzgün olabilir yani sabır sağlık sıhhati yerindeyse öyle böyle geçecek inşallah bu günler

Aa çok pardon ben 14 aylık diye okumuşum. 14 haftalıksa 4. Ay atağı başlamış olabilir. 4. Ayda herkes çok fazla sıkıntı çekiyor gerçekten.

Evet normale göre daha hareketli sürekli elini yumruk yapıp havaya doğru tutup elini izliyor sağlığı yerinde çok şükür zamanla duzleir inşallah