Bu doktora nedense güveniyorum ve seviyorum tavsiyelerini dikkate almaya çalışıyorum ama şimdi bu ney ki atak var mı yok mu yoksa biz neden yaşıyoruz varsa neden öyle demiş ki ayy
Bende sıkı takipçisiyim hatta önümüzdeki ay kızımı ona götüreceğim. Atak haftasına bende inanmıyorum büyüme reaksiyonları olunca çocuklar eski günlerine göre değişiklik gösterdiğini düşünüyorum 4. Ayda oturmayı dönmeyi öğrendiği için zaptedemiyodum atak değil di bence. Yeni bişey keşfettiklerinde aşırı farklılık gösteriyorlar. Ama bu doktor mesela gaz damlası önermiyor asla işe yaramadığını söylüyor ben hiç kullanmadım ama çevremdekiler gaz damlasız çocukların hiç rahat etmediklerini söylüyolar
Bende bu doktoru takip ediyorum, keşke adanada olsa da gitsem, kendi doktorumuzdan da memnunum tabikide o ayrı, bizim doktorumuz gelişim değişiklikleri diyor hani büyüdükçe farklılaşır tepkileri herşeyi dünyaya alışmaya çalışıyor dedi, atak gibi bişey bence çünkü her bebek her ay benzer belirtiler gösteriyor, bu ancak bu şekilde açıklanabilir, bence atak diye bişey var
Bnde şimdi gördüm bu paylaşimi bnce adam haklı atak saçma geliyor bana da
Bence aşının verdiği huzursuzluk diye düşünüyorum daha dün girdik 4muze adida olduk dünden beri huzursuz uyumada zorluk çekiyor direniyor