Atakmıdır? 5 buçuk aylık

Kızlar sizde durum nasıl atak mi diş mi gaz mı anlamadık kucakta ve ayakta durursa sorun yok yere koyunca kıyametler kivranmalar zorundan soğuk terliyor artık ne yapsam sizce bı yardım edin bacılar… Sıyırmak üzereyim artık kollar pert

Atak haftası ola bilir.
Biraz yorucu olacak canim sabrlı olman lazim

Kızım 3ay 26günlük iki gündür değişik ağlıyor bu akşam kendinden geçti resmen acaba atak mı. Çok gaz çıkartıyor gazıda kokuyor o da mı yapıyor acaba. Başına gelen var mı bu zamanlarda .

Muhtemelen dorduncu ay atagı ki benim bebegimde 3 ay 20 gunlukten itibaren basladı bu değişik sebepsiz kriz seklinde aglamalara. Dorduncu ayda aşı olduktan sonra iyice tavan yaptı huzursuzlugu iki hafta oldu azaldı ama hala devam ediyor. Dördüncü ay cok zorladı bizi.. Tabi siz yine takip edin agrısı da olabilir bir yerinde. Baska bir sıkıntısı ateş vs olursa mutlaka acile goturun.

Doktortan iki gün önce geldik. Herşeyi yolundaydı hatta gaz problemimiz vardı onu bile rahat yapıyor artık. Hala iç çekiyor kuzum ya . Hastaneler hastalık kaynıyor götürsem dert götürmesem dert

3 ay 15 günlük bebegim bugün itibariyle boş yere ağlıyor uyutuyorum uyaniyor hemen ve saatlerceuykuya dalamiyor atak mı ne sizce hic bisey yoktu şimdiye kadar

4.ay atağı ve uyku gerilemesi oluyor, biz neler çektik daha tam atlatabilmiş değiliz. Adımı unuturum 4.ayı unutmam o derece :pleading_face:

1 Beğeni

Al benden de o kadar. Nedense en zor bana da 4.ay gelmişti :people_hugging:

2 Beğeni

Çokta uzun sürüyor neymiş bu 4.ay atağı ya, önceden özel eğitim falan verilmeli bunun için :sweat_smile:

1 Beğeni

Peki ne kadar sürdü birde erken başlamış mı oluyor sizce cunku daha 3 ay 16 günlük

ne kadar sürdü peki birde erken başlamış mı oluyor sizce cunku daha 3 ay 16 günlük

4.aydan gün aldığı için erken sayılmaz pek. Valla ben gerilemeyi nasıl engelleyegimi bulana kadar sürdü bu

1 ayı geçti bizim, atak haftası hesaplama diye aratırsan doğum tarihine göre hesaplayıp söylüyor bir bak istersen. Erken değil tam zamanı 4.içindesin zaten

Canım atak hesaplama sitesinden indirmiştim atak hafta aralıkları var

5 ay 22 günlük oğlum var ve 3 4 gündür tanıyamıyorum yani sğlamalar uykuya direnmeler normal mi ben mi tahammülsüzüm artık çözemiyorum. Desteksiz uykuya geçiyorduk yavaş yavaş bi anda kucak istemeler göğsümde uyumalar anlam veremediğim halleri var

Biz de 5 ay 16 günlüğüz koynumda uyuyor uyandığında yine beni istiyor ki uyanıkken de artık tek kalamiyor oyuncaklarla hep yanında olucam normal galiba

Şuan herşey üstüste geldi belki de ondan daraldım yorumunuz için teşekkür ederim

Çok yorucu hemde canım :sad_but_relieved_face:

1 Beğeni

Arkadaşlar bebeğim iki gündür bı heycan bı bağırma çığlık çığlığa 6 gün sonra beş aylık olacak normalmi gece gündüz uyumuyor iki gündür komşular.kapiya gelecek bagirmasina​:grinning_face:sesi gidiyor bağır bagir

1 Beğeni

Yapay zekaya sordum varmış :expressionless_face:
Bebek dünyayı daha detaylı algılamaya başlar: mesafe, boyut, yer gibi kavramlar gelişir.

Bu süreçte huysuzluk, huzursuzluk, daha sık uyanma, memeye yapışma gibi belirtiler görülebilir.

Daha fazla ilgi ve güven arayabilir.

1 Beğeni