Arkadaşlar bebeğimin bir haftadir böyle önce burun akıntısı ile başladı kusma öksürük şeklinde devam etti çok kötüye donununce salı günü doktora götürdüm antibiyotik ve ağrı kesiciler yazdı ciğerlerine inmiş dedi şuan kusma hala devam ediyor ateşinde 39.2 bu nedir anlamadim ya bir hafta oldu tam e nabiza baktım bronşit yazmış doktor ama domuz gribi vakaları arttı acaba olabilirmi ama evde sadece bebeğim hasta büyük ablası hastaydı ayakta atlattı
Geçen hafta benim bebeğimde oldu burun akıntısı ateş kusma da geniz akıntısı olunca emerken bir şey yerken oldu ateşini gözlemledim çok ilaç vermedim ama yinede siz doktorun dedihşne bakın burnunu sürekli aspire ettim burun açıçı fizyolojik ile temizledim nefes almasını sağlayın ateşini kontrol edin Allah’ın izni ile 7 ile 10 gün içinde iyi olacak
En önemli şey burnu açık olsun ama sürekli açınca tahriş olabilir günde 4 kere falan aspire ettim genelde fizyolojik kullandım bir de ev aşırı sıcak olmamasına dikkat ettim çok sıcak burun tıkanıklığı yapıyor 22 derece üstüne geçmesin hemde ateş sorunu olmaz nem 50 55 ayarladım boğazı kuruyordu nefes alamadığı için
Çok teşekkür ederim gündüz ateşi yoktu şimdi bianda oldu kustu sonra ateşlendi 39.2 idi biraz bekledim ilaç verecektim şimdi ölçtum 37.7 ilaç vermessemmi vermessemmi bilemedim çünkü ikide irade ağlayıp geri daliyo
Kakasinda sulu sizindi öyleydi yani günde iki sefer falan yapıyor ama üstü başı batıyı
Ateşi 38,5 olunca ense yüz eller kollar ılık su ille yıkayın düşmezse verin
Evet sürekli emzirdim
Bekliyorum bakalım düşmezse öyle yapayım
Sürekli emmek istiyor zaten günlerdir ağzına bişey sürmedi sadece anne sütü
Ilık su ile yıkayın yüzünü vs bir de koltuk altına ıslak ama ılık bez koyun soğuk olmasın su
Değişik bir ateş gündüz yoktu akşam akşam nerden çıktı anlamadim
Evet fark ettiniz mi anne sütü rengi değişiyor bu bir mucize bebeginizdeki virüs göğsünüzden size geçiyor ve siz antikor üretip ona gönderiyorsunuz aslında ilaç sizsiniz sürekli temas etmek istiyor
Gece çıkıyor maalesef
Aaa gercektenmi bende diyorum neden hep emiyor diyorum sürekli kucakda emmek istiyor kaç gündür
Evet ben sağdım merak ettim rengi koyu sarı yeşilimsi oldu
Antibiyotik daha kötü etti bizide bırakacağım ama doktor on gün devam et dedi ne zaman antibiyotik kullansak aşırı ishal oluyor
Allah alalh değişik ben hiç bakmadım ama sürekli göğsün boşalıyor dolmasına müsade etmiyor zaten yetiyormu yetmiyormu bilmiyorum bişey yemiyor 13 aylik
Doktor yalandan agzına baktı inanın görmedi bile bıgazk antibiyotik yazdı ben çok fazla araştırırım bu bir virüs ve antibiyotik virüse değil bakteriye iyi gelir vermedim tabi bu benim tercihim siz karar verin
Bizimkide öyle hiç ağzına bakmadı sadece göğsünü dinledi ses geliyor dedi ciğere inmiş dedi agizna bakmaya gerek yok deyip antibiyotik yazdi
Sadece ateş düşürücğ ağrı kesici verdim onu da çok huzursuz olursa ya da ateş düşmezse