Bebek alışverişi yapıyorum bana ateş ölçer önerebilir misiniz? Braun çokça önerilmiş fakat yanlış ölçüyor da denilmiş. Sizce sadece kulaktan ölçer alsam yeterli olur mu? Yeni doğan için koltuk altından mı ateş ölçülmesi daha doğru
en dogrusu koltuk altından ölçulen civalı olan digru sonuç veriyor bunu düsünmezseniz eger temassız yerine braun nun kulaktan ölceri tercih ederim ama ilk tercigim koltuk alti eski usül olan %100 dogru sonuc alirsin
Braun konusunda haklısınız, kulaktan ateş olcerini almıştım fazla ölçüyor bende tavsiye etmiyorum..Eczaneden 80 liraya koltuk altı ateş ölçer aldım doğru ölçüyor ![]()
Öyle yapayım o zaman teşekkürler
Bunu aldım gayet memnunum. E-bebek tete var ama internet fiyatı daha uygundu. Eski usul cıvalı termometreleri yasakladılar.
Çocukluğumuzdan çok iyi hatırladığımız ancak artık pek görmediğimiz şu okuması zor civalı ateş ölçerler. Vücut ısısını oldukça iyi ölçmekle beraber kırılması halinde çevreye toksik bileşikler saçabileceği ve yaralanmalara neden olabileceği gerekçesiyle artık yasaklanmıştır.
Yani bulursanız çok iyi ama dikkatli kullanmak lazım. Diğerleri tam civa değil bileşeni fln oluyor. Eczanede satılandanda almıştım hemen bozulmuştu maalesef.
Cok teşekkürler bu attığınızın kulak kısmındaki kapağı her kullanmada değiştirmek şartmı peki?
Yok yok. O kulaktan ölçmek için
takınca alından,çıkarınca kulaktan ölçüyor
ben çok memnunum
üç modu var . Yetişkin,bebek ve ev modu![]()