Kızımın doktoru yazmıştı sizin bebeğinize de öyle bir şampuanı önerildi mi kaybolmuş evde taşınma sırasında gitmiş hangi şampuan önerilen veya önerdiğiniz var mı atopik dermatitli bebek şampuanı
Ben biodermanınkini kullanıyorum
Fotoğrafını atabilir misiniz
Ben kızıma kullandım ve kullanmaya devam ediyorum 5 yaşında mustelanın stelatopia serisini kullandım (şampuan,bebe yağı ve losyon) şuan 9 aylık oğlum var ona da doğduğundan beri kullanıyorum çünkü 2 evladımda da aleji çıktı alerjide atopik vücud kaçınılmaz bir durum (kızımda gıda alerjisi oğlumda ilaç alerjisi var merak edenler için)
Bizde de atopik dermatit çıktı 29 günlüğüz ama doktor sadece krem verdi başka birşey söylemedi. Bunları mı kullanmam gerekiyor ki yada gerek olsa söyler miydiki doktor kafam karıştı ![]()
Genelde kaşıntısını hafifletmek için veriyorlar ama ben imminolojiye de götürmüştüm alerjik bebeğim aynı zamanda imminoloji doktoru bana mustela ürünlerini tavsiye etmişti hala da kullanıyorum kızıma 5 yaşında şimdi oğlum 9 aylık ona da kullanıyorum ikisinde de var çünkü…Kullanmanızı tavsiye ederim kullandıkça bebeğşniz rahatlayacak ve memnun kalacaksınız birde duşta kese ya da benzeri bir şey kullanmayın elinizle yıkayın teni hassas olduğu için oluyormuş bize doktor bu şwkilde tavsiye etmişti ben öğrendiğimde 5 aylıktı kızım oğlumda 7. Aylıktı ama oğlumu kızımdan edindiğim tecrübe sayesinde hep elimle yıkıyorum kese vs kullanmıyorum mustela şampuan kullanıyorum bu seriden
Bende araştırdım biraz da mustelanın kremini alacam. Bu hafta doktor kontrolümüz var. Bakalım ne diyecek yaptırırsa alerji testi isticem çünkü her şeyi yerken tereddütlü yiyorum bu durum canımı sıkıyor. En azından bileyim de ona göre Önlem alayım. Birde uzamış sarılığımız var hala devam ediyor.
kese olayını söylediğiniz için teşekkür ederim bende e bebekten almıştım kese kullanmayım artık.