Kızlar bebeğim doğalı 1 hafta oldu, sol göğüs ucum yara oldu o iyileşene kadar emme sırası sola geldiğinde avent 0 aylık biberonla beslemeyi düşünüyorum meme reddi yaşar mıyım yardımcı olur musunuz
Yasamaz ben ikisini de veriyordum
Bebeğim 1 aylık aventin 1+biberonunu kullanmaya başladım daha yeni ama akış hızı çok yavaş bebeğim çaba gösterip de vakumlamıyor saatler sürüyor mama da veriyorum 90cc mamayı içmesi arada uyukaması derken çok zaman geçiyor. Sizin böyle bi sorununuz oldu mu acaba? Zamanla alışır mı
Beni emerkende aynı şekilde uyuyuya uyuya dürtükleyerek emdiriyorum çoğu zaman bazen de iyi emiyor kendiliğinden
Düzeltiyorum yanlış uç kullanmışım 3kullanmam gerekiyormuş ben 2 yi takmışım
Ben de avent kullaniyorum hic meme reddi yasamadim
Dr browns’un dar ağız biberonu var, aynı zamanda anti-kolik onu çokça gönülden tavsiye edebilirim.
Bebeğim küvözde yatarken aynı biberondan kullanıyorlardı hemşire kendilerinin birkaç delik açtıklarını söylemişti vakumlamak istemedikleri zorlandıkları için Bebeğin eğer çekemiyorsa kendin başını biraz delebilirsin bende aynı sorunu yaşamıştım bebeğimi eve getirdiğimde steril ettiğim iğneyle 3-4 delik açtım rahatlıkla içiyor
Anne memesıne en yakın avent , yaşamazsın
Philips avent response diye geçiyor yavaş akışlı ve anne göğsüne en yakın olarak değerlendiriyor o yüzden sorun yaşamazsın
Ben Philips avent in 0+ay ikili biberon aldım e bebekten. emzik numarası varmıs ben bunu bilmiyordum standart sanıyordum. Baslık 2 numara yenidoğan orta akışlı bebek fazla vakumladıgı zaman agzında süt birikiyor. 1 numaralı emzik olsaydı daha iyi olurdu. En azından 40 ı cıkana kadar 1 numara kullanmak daha iyi olurdu. Size tavsiyem 1 numaralı emziği tercih etmeniz. Ben hem emzirme hemde mama takviyesi yapıyorum meme reddi olmadı cok sukur bebeğim 24 günlük. Bazende sagdıgım sütü veriyorum. Cocuk drum şimdilik meme reddi olmaması ileride olmayacağı anlamına gelmez dedi biberon kullanma dedi ama diğer türlüde olmuyor ben o yüzden kullanmaya devam ediyorum ins ileride sorun olmaz…
Ucunu bir sonraki numara ile değiştirdim şuan 4numara kullanıyorum iyi oldu
Öncesinde dediğimiz gibi yaptım o şekilde de oldu