Kizlar Philips avent suluk aldım . Tavsiye üzerine. Damlatmaz yazıyor ama damlayı geç akıyor resmen. Kapağı kapalıyken bile çantaya akıyor. İçimi çok konforsuz boğazında kalıyor her seferinde boğuluyor çocuk. Ağız kısmı çok yumuşak dişi olsa kesinlikle yırtılır ve yedek başlık da satılmıyor. Satılsa da almam zaten. Giden parama uzuluyorum. Hiç tavsiye etmiyorum düşünüyorsanız. Memnun olduğunuz gerçekten damlatmayan koku yapmayan içerken bogmayan sülük oneriniz var mi
1 Beğeni
Alistirma bardagindan bahsediyorsaniz, 6+ olan, ben cok memnunum. Hic damlatma akitma yasamadim.
Munchkin suluk aldım ben ama daha 2 aylığız kullanmadım çok seviliyor öneriliyor diye aldım istersen sende araştır bu arada bahsettiğin suluk gerçekten kötüymüş
Biz de avent alistirma bardagi kullaniyoruz sizin yasadiginiz sikintilari yasamadik
Biraz daha yorum baktım biri damlatiyor demiş biri damlatmiyor demiş. Bir kullanici iki tane aldım biri damlatiyor biri damlatmiyor tuhaf yazmış. Şansa artık bazilari hatalı ürün damlatiyor onlar da bize mi rastladı.
Ben normal biberonunu almıştım damlama vs yok anne memesine yakın olsun diye o kadar yumuşak ucu