Avokado kabız yapar mı

Kızlar avokado ne zaman versem bebeğime 4 5 gün tuvaletini yapmıyor 7 aylık yani ondan mı kaynaklanıyor onu da çözemedim ya sade veriyorum ya muzla veriyorum

Avokado kabızlık yapmaz ama muz kabızlık yapar

1 Beğeni

Yapmaz canım yağlı besin zaten

Haşlanmış havuç kabızlık yapabiliyormuş duyduğumda çok şaşırmıştım. Bebek yemeklerinde sık kullanılıyor kullandıysanıx ondan olmuştur belki de

Avakado tam tersi calıstırıyor bagırsakları ama muz kabızlık yapıyor. Ben muzu cok nadir vermeye basladım artık. Elma, kayısı iyi geliyor kabızlıga birde yeteri kadar su içmeside onemli.

Ben bütün ek gıdalara ilk dönemde hep azar azar zeytin yağı koyuyordum birde ilk tadimlarda direkt olarak vermedim kendi sütümü sağarak kıvamini ayarladım çok şükür hiç bir sıkıntımız olmadı avakado zaten yağlı bir sebze kabızlık yapacagini düşünmüyorum

İlk defa duydum bende veriyorum hem pure hem corbalarda kabizligimizda var

Bende muzla veriyordum oyle verdiğim icin kabiz olmadi hic

Bizde de öyleydi havucu biraz azalttım. Balkabağı, kayısı gibi pürelere ağırlık verdim bir süre. Düzeldi şu an

Bende azaltiyim gunluk veriyodum

Avokado yağlı kabız yapmaz ama bol kaka yapıyor. Muz kabız yapabilir. Lifi çok olan sebzeler de kabız yapabilir. Havuç, kabak gibi. Armut çok güzel çalıştırıyor benim oğlumun bağırsaklarını. Haşlayıp deneyebilirsiniz.