Merhaba kızlar aranızda avukat olan var mı Bir şey danışacaktım da miras meselesi
Biri vardı ya yanlış hatırlamıyorsam eşinden blşanmak isteyen bir arkadaş vardı bebeği kime verirler diye sormuştu arkadaş yanıtlamıştı avukattı ama adını hatırlamıyorum ya görürse yazar inşallah
Evet ben de görmüştüm İnşallah görüp yazar
@deniza_012024 bu arkadaş avukat. Etiketliyebldimmi bilmiyorum
Tamam canım teşekkürler
Ben ceza alanında çalışıyorum ama yazın derdinizi bakalım yardım edebileceğim bir şeyse yardımcı olmaya çalışırım
Merhaba şimdi bizim tarlamizdan devlet yol geçirmiş bizde mahkemeye verdik devlet para teklif etti vekalet verip paramızı alacakmisizz eyer vekalet versek para nekadar sürede hesaba geçer ben onu merek ettim bu tarla Ağrı’da
Çok düşük bir miktar teklif ediyor sizde istemeyeceksiniz büyük ihtimalle dava süreci uzayacaktır. Bı kez başımıza gelmişti küçüktüm tam hatırlamıyorum şuan nasıldır bilmiyorum.
Aa sizde mi avukatasınız. @Yusufsacid
Tamamen ile göre değişir. 1 ayda alan da var 5 ayda alan da. Yasal olarak idare işleminizi 1 ay içerisinde yapması lazım ama günümüz türkiyesinde hiçbir şey hızlı ilerlemiyor
Evet, Muğla’dayım siz
Bu arada bu 1 aylık süre her türlü idari işlem için. Eğer kamulaştırma yapılmışsa yasal olarak 45 gün süreniz var yanlışlık olmasın
İstanbul meslektaşım ile karşılaşmış oldum.
Türk hukuku hakkında bilgim yok maalesef ama meslektaşlarımızı burda görüp size yardımcı olmaları güzel Almanya’dan sevgiler