Ayakkabı önerisi

Hanımlar merhaba 10 aylık kızım için ayakkabı arayışındayım. Kızım biraz etine dolgun haliyle ayaklarıda tombiş. Hafif eni geniş olan bi model bakıyorum boyunda problem olmuyor ama eni hep dar alıyor bakdıklarımın varmı kullandığınız ilk adım ayakkabısı

Benim kızım yürüyor fakat ayakkabıyla yürümüyodu arkadaşım pumanın ayakkabısını hediye etti. Çok hafif ve rahat ki asla reddetmedi

Puma Anzarun Lite bebek ayakkabısı bi bakın derim

Arkadaşımın bebeğinin de öyle maşallahı var ayaklar tontiş tontiş vicco nun ayakkabısını kullanıyor gayet de rahat oluyor. Ondaki bunun başka rengiydi. Ama gayet güzel

Bende aynı dertten muzdaribim oğlumun ayakları 21 ama ben 23 almak zorunda kaldım tontiş ayaklarımız var. Bende burda bekliyim geniş kalıp ayakkabı önerilenizi alırım

Valla şaşırdım kaldım 25 falan almam lazım eni olması için onlarda boydan büyük ve ağır oluyolar. Kaçtane sipariş verdim hepsinden aynı sorunu yaşadım hiç kullanamadan duruluyordı geçen kuzenime verdim çocuğuna kullansın diye. Artık bakıp denetip almak istiyorum. Şuan yürümüyor. Zaten doktorumuz ayakkabıyı önermedi yürümeye alıştıkdıkdan sonra kullan dedi ama istiyorum ki cicilerinin altında çorapla durmasın :blush:

Teşekkür ederim mutlaka bakıcam