Dene canim hersey denemek te fayda var her cocuk ayni degil malesef bazen bi tuttumu inatlari yemiyolar haklisin aslinda sende.
18,5 aylık da bizim. Sen oyle deyince bugunki yaşadığımız anı canlandı gözümde.
Ben lavaboya gıttım. Kızımı da mama sandalyesine oturtum.,yemek masasının yanındaydı .Ben lavabodan gelene kadar mama sandalyesinden cıkmış. Yemek masasının ortasına oturmuş oyun oynuyor![]()
Mama sandelyesınde durmak istemıyır artık ..
Eline bazen havuç falan veriyorum evın 4 bir köşesi havuc oluyor. Oturarak yemek ıstemıyor. Kızıyor bana ![]()
![]()
Aynı manzaralar inanki kuzum hani örtü açayım otursun yesin öyle çocuklarda var imreniyorum ya valla işimiz zor
bu arada salondaki sandalye ayaklarını iple bağladım ben olmadan çıkıyor mutfaktakileride baslardakini kaldırdım çıkmıyor Allah’tan…tehlikeli ve düştüğü halde ders almaması garip ya canın yanıyor çocuğum neden yani neden![]()
Benım bebe canavar. Yakında düz duvara tırmanacak
ip falan fayda etmez.
Keşif zamanındalar yapacak birsey yok. Sağlıklı bır sekılde buyutsek ne mutlu bize.
Çok amin
sağlıkla inşallah
Ben pes ettim valla yemiyor yoksa kızım aç kalıyor mutfak dışında yemesi yasak kapıyı kapatıyorum tek bir yer batıyor süpürüyorum yemeği bitince hemen sizde mutfakta izin verin