Aylara Göre Oyuncak Tavsiyesi

Bebeğinizin aylarına göre hangi oyuncaklara daha çok ilgi gösterdiğini yazar mısınız kızlar hepimize fikir olur, şunu kesin alın yada bunu almayın dediğiniz ne var?
Ben boş şeyler almaktan yoruldum da :face_holding_back_tears::melting_face:

Ben 0-3 ay için zeka kartları piyanolu oyun halısı, dönence, çıngırak tercih ettim en çok piyanolu oyun halısı ve çıngırağı sevdi. Dönenceye dünyanın parasını verdi eşim istedi diye aldık gönlüm yoktu boş boş duruyo evde, sulu oyun matı aldım tummy time için onuda hiç sevmedi
4-6 ay için beyaz gürültü çıkaran uyku arkadaşı almıştım hiç sevmedi oda dünyanın parası keşke almasaydım :face_holding_back_tears: Banyo kovasına koymak için yüzen ördekler aldım bakmıyo yüzüne​:face_with_peeking_eye:
Hışırtılı kitaba bayıldı benimki çok seviyor, peluş oyuncak ayı almıştım onuda çok seviyor. Birde yurtdışından eğitici şekilli oyuncak sipariş vermiştim herkesin paylaştığı ona da bayıldı.

4 Beğeni

Guzel bi konu acmissin tesekkurler​:clap::clap::clap:

1 Beğeni

Konu güzel de benimki nerdeyse üç aylık dediklerinizi ben de aldım en sevdiği oyuncak hala eli

2 Beğeni

Daha küçük diye almamıştık ama son günlerde ,bardağı falan araba -tekerlek gibi yapıyor.
Arabaya ilgisi var sanki ,o yüzden araba aldık

1 Beğeni