Aynı tencereden ne zaman vermeye başladınız?

Bebeğim 11 aylık genelde hep kırmızı biber ile salça yapıp öyle verdim yemeklerini ama artık zorkuyor her öğün . Bu akşam mesela patatesli sulu tavuk düşünüyorum salça vs ile versem olur mu sizce ?

1yaşta sonra

1 Beğeni

Benim kızım 8 aylık akşam yemeklerinde genelde eve yapacağım yemekleri az tuzlu az salçalı yapıyorum ona da yediriyorum . Bizle yemeyi çok seviyor ona hazırladıklarını pek yemiyor zaten az miktarda tuz atmaya başladım öyle zaten dikkatli yedirmeye çalışıyorum bi sıkıntı olmadı yavaş yavaş baslayabilirsin bence sende

1 Beğeni

Benim kızım 11 ay 15 günlük . Mamayı bıraktık sadece gece uykuya gecerken veriyorum. Gündüz üç ana öğün bir ara öğün yapıyoruz. Bizimle aynı yemekleri yiyor artık ayrı yapmıyorum.

1 Beğeni

Oğlum sekiz aylık bizim yemeklerimizden veriyorum salçamız ev yapımı biber salçası ve az tuzlu yapıyorum bazen veriyorum isterse pilav da istiyor mesela biraz biraz veriyorum doyacak kadar yemiyor zaten oturmuş bi ek gıda sürecimiz yok

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum bir ay kaldı sanırım artık vericem zaten baharatı ayrı katmayı düşü

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum bende veriyim artık zaten 11 aylık oldu

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum benimde 11 aylık oldu artık vericem akşam öğünlerini zaten az salçalı yaparım . Emiyor hala ama öğlen meyve veriyorum bende

Teşekkür ediyorum evde sanırım yapma şansım olmaz salçayı az katıp başlıycam bende