Ayrılık kaygısı

Oğlum 7 aylık, son 1 haftadır gündüzleri asla benden ayrı durmuyor hep görüş alanında olmak zorundayım yoksa gelip kucağıma çıkmaya çalışıyor. Sürekli temas veya kucak istiyor. Mutfakta iş yaparken yere bırakıyorum geliyor paçama yapışıyor. Artık kendi kendine asla oynamıyor. Ayrılık kaygısı herhalde dedim geçicidir dedim ama geceleri de bensiz uyumamaya başladı. Beşiğinde asla yatmıyor memede uyutuyorum beşiğine koyuyorum normalde 2 3 saat kesintisiz uyuyan çocuk beşiğinde 10 dkya uyanıyor. Kendi yatağıma alırsam uyuyor o zaman da hep bi tetikte. Derin uykuya geçmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım şu 1 haftada. Aynı durumu yaşayan var mı nasıl aştınız

Bebeğim 5 ay 4 günlük 4.5 aylıkken başladı bizde sürekli görme alanında olmamız gerekiyor yoksa çığlık çığlığa kalıyor uyuyor 5 dakka sonra geri uyanıyor Malesef benimkisi ameliyat olmuştum 1 gece hastanede kaldık ondan sonra oldu bizde :frowning:

Yazdıklarınızın Noktasına kadar aynı şeyi yaşıyoruz. Benim oğlumda da 7 buçuk 8 aylıkken başladı yeni 9. Aya girdi hâlâ aynı ve çok yoruldum bir de bebeğimin geceleri ekstra gaz sorunu çıktı yani anlam veremiyorum diş mi başka bir şey mi buna sebep olan. Sadece ilk günler daha perişan oluyordum şimdi daha alıştım heralde yine uykusuzum ve yorgunum ama ilk günler gibi hissetmiyorum. Umarım sizin bebeğinizin bu kadar sürmez

Of çok erken başlamış sizinki Allah sabır versin

Geçmiyor mu ya bu durum ne kadar sürecek acaba? Gündüz uykuları da çöp olmaya başladı az önce beşiğine koydum 2 dk sonra uyandı… 10 dkdır ayakta sallıyorum böyle uyuyunca da az uyuyor of dinlenemeyecek miyiz :disappointed_relieved:

Benimde aynı 7 ay bı haftalık normelde bırakıp başka odaya gitim zaman oynar ve oylanir di ama şimdi hep gözünün önünde olmaması istiyor yere bıraktım zaman resmen patlıyor hep yanında durmam lazım :pleading_face:hep miz miz ve ağlıyor

1 Beğeni

Allahım yardımcımız olsun bi de sabırlar versin bize yaa​:sweat_smile: dişi çıktı mı bebeğinin

Alt 2 çıktı ama eller ağızda hala devamı var mı henüz bilemiyorum

Oğlumun dişi henüz çıkmadı onun da etkisi vardır diye düşünüyorum

Bizim tuvalet bahcede oldugu için tuvalete zor gidiyorum ben gelene kadar kapinin önünde ağlıyor

Ya kıyamam of çok üzülüyorum böyle ağladıklarında ama tuvalete bile gidemez olduk ah ahh

Evet canim :face_holding_back_tears: