Azıcık vakitin olsa ne yapmak isterdin

Hayal kuralım mı? Çok güvendiğin biri bebekle ilgileniyor. Bebek mutlu huzurlu sana da boş vakit verildi bu süre içerisinde ne yapmak isterdin

Turk Mola GIF by TRT

3 Beğeni

Ev temizliği :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Dün çayıma bisküvi banmak için tam üç ayrı zamanda çay demledim gece sırf bunun için uyumadım yine çay demledim bu sefer kesin olacak dedim tam bisküviyi çaya bandırdım bebek uyandı. Azıcık vakit verseler çayıma bisküvi banmak isterdim

8 Beğeni

Ben sinemaya gitmek isterdim. Belki biraz manikür pedikür vakti de süper olur.

3 Beğeni

Azıcık eşimle vakit geçirmek isterdim :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Bende uzunca bir duş alıp ama böyle derim büzüşene kadar :joy: üstüne de kahve keyfi yapmak isterdim ayaklarımı uzatıp. He bi de sıcak yemek yemeyi özledim sıcak bi yemek yemek isterdim

2 Beğeni

Kıyamam sizlere :face_holding_back_tears:
Bende hakkımı ders çalışmaktan veya gezmekten yana kullanırdım

2 Beğeni

Kocamla Sinemaya gitmeyi özledim… Dışarıda rahat rahat yemege gitmeyi

2 Beğeni

Biz yine hamile olmadan da geziyorduk gece gündüz saat fark etmeksizin hamileyken de geziyorduk şimdi de geziyoruz Attila ile yemeğe gidiyoruz alışverişe gidiyoruz ama bir günü kendime ayırıp güzelce bi duş alıp saçlarıma yüzüme bakım yapmak isterdim :woozy_face:

1 Beğeni

Bana getir bırak

1 Beğeni

En sevdiğim arkadaşlarımla bir kahve ve gıybet :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Ya sana kıyamam :smiling_face_with_tear: Tebessüm ettirdi bu isteğin :heart:

1 Beğeni

Sinemaya gitmeyi ve sahil kenarında oturup uzaklara bakıp düşünmeyi özledim tek başıma. Bir de bisiklet sürmeyi :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Yapmak istediklerim bir güne sığar mı bilmiyorum :unamused:

Hemen çıkma telaşı olmadan banyo yapmak, sıcak bir çay yada kahve içmek, derin derin uyumak, sıcak yemek yemek,güzel bi bakım ve makyaj yapıp dışarı çıkmak belki sinemaya gitmek say say liste kabarıyor

Ama en cok rahat rahat wcde olmayı ve uzun uzun duş almayı özledimm :smiling_face:

1 Beğeni

Bizimki dışarıda yemeğe gittiğimizde butnumuzdan getiriyor

1 Beğeni

Bizim ki dışarı çıkmayı çok seviyor bilmiyorum hamile iken çok gezdim babası da gezmeyi çok seviyor belki de ondandır bilmiyorum

1 Beğeni

Günay da dışarıda daha uslu evde burnumdan gelirse hemen dışarı çıkıyoruz :grin:

1 Beğeni

Evet nedense dışarıda daha uslu bilmiyorum ve bizim burda kaldırımlar arnavut kaldırımı arabasında öyle güzel uyuyor ki anlatamam :smile:

1 Beğeni

Tomris de dışarıda daha uslu. Hemen uyuyor genelde. Uyumazsa da etrafı izliyor :sweat_smile:

2 Beğeni

Aynen Attila’da öyle uyumazsa etrafı izliyor😅

1 Beğeni