Bence bebişin saçını kestirince ,saçından tesbih yaptıra bilirsin, şeffaf taşların içine ,güzel olur.
Fidanın dediği gibi,bizde babalar günü olmadığı için bizde oğlumla doğum gününe böyle pasta yaptırmıştık 20nisan.
"Mənimlə keçirdiyin ilk ad günün mübarək ATA "
Eşim anneler gününde kızımla bana tişört-zıbın takımı yaptırmıştı. Bir de en sevdiğim kurabiyelerden alıp gelmişti. Yurtdışı görevi olduğu için yanımızda değildi.
Babalar günü için ben de KAÇUV’a bağış yaptım. Bir de KAÇUV’dan hediye seti aldım. Kutunun içine hem kendi adıma hem kızım adına not yazıp koyacağım. Not yazmak için de yine KAÇUV’dan kartpostal almıştım. Umarım beğenir.
Utanmazlar canım utanmazlar benimki de 16 senelik evliyim 16 senenin 15 senesi boyunca hep bütün babalar gününde ona hediye aldım çocuklarım adına ama o hiçbir anneler günü’nde benim anneler günü’nde söz olarak kutladı ve bir hediye aldı ayrıyetten sen benim annem misin ki sana hediye alayım diyor yani ne diyebilirsin böyle bir geri kafalı insana o yüzden bu sene de yapmayacağım benim jetona birazcık köşeli herhalde o kadar sere sonra bu sene aklım iyicene başıma geldi
Benim eşimde aynısını söylemişti bana bende ona benden her bişey istediğinde ben senin annen değilim kalk kendin al dedim. Her özel günde para vs kredi kartı veriyor kendine al diye ama ben onun düşünmesini istiyorum. Kendi içinden gelerek yapmıyor. Bazende şey diyor eve alınan şeyleri sana şunu aldım ya bunu aldım ya diyor. Eve alınan eşyayı bana almış gibi görüyor?
Ay çok tuhaf ya benim eşim de böyle önemsemiyorlar ama biz önemsiyoruz. Bi de hani yıl olmuş 2024 eski zaman olsa anlayabilirdim ama benim babam anneme sürekli hediyeler alırdı doğumgününde felan yemeğe çıkarırdı anneler gününde aksine annem bişey almazdı. Hani aşırı tuhaf geliyo bu zamanda bu kadar duyarsız olmaları dediğin gibi utanıp bişey yapmazsa bidahi anneler gününde felan valla büyük olay çıkarıcam çünkü kızım da benim gibi babasından böyle şeyleri görsün