Bunun öncesinde enjektör ile mi temizlemem lazım ? Damlacık sıksam olmaz mı
Ben serum fizyolojik sıkıyorum ardindan çektiriyorum bu şekilde yaptim hep mis gibi temizler burnunu
Kuru kuruya sakın yapmayin mutlaka serum fizyolojik kullanin ama eğer sümük fazlaysa ve doluysa o zmn direk çekin
Her türlü şırınga ile yapayım bence kuru canı acır ya
Serum fizyolojik sıktıktan sonra çekiyorum hep kuru kuruya çekmek tahriş edebilir doktorum bana 6.aydan sonra kullan onu dedi ama ben 2.aydan sonra kullanmaya başladım nefesle çekilen hiç çekmiyor bu baya iyi çokta memnunum
Teşekkürle ediyprum damlacık değil şırınga kullandınız değil mi öncesinde
Evet şırınga ile 2şer ml sıkıyorum her iki burna
Teşekkür ediyorum yarın hemen alayım onu da
Bu baby vac be kadar süre açık tutuyoruz peki
Böyle şırınga uçları var eczaneden almıştım ben daha kolay acıtmıyor hem bebeğin burnunu yoksa şırınganın ucu sert biraz
Tamamdır Allah razı olsun
Hasta olmadığı zamanlar burnundaki sümük gelene kadar tutuyorum zaten çekiyor hemen ya yoksa da gelmiyor fazla çektiğimde tahriş oluyor bir kaç defa öyle yaşadık
Hasta olmayınca kullandınızbmı öyle ? Çok tutmıyım o zaman bende
Evet canım bebeğim 4 aylık 2.aydından beri kullanıyorum sürekli hatta burnu tıkalı olduğu zaman baktım açılmıyor 1er ml sıkıyorum yine çekiyorum yine çıkıyor o zamanda burnundakiler
İlk defa mı kullanacaksınız süpürgenin vakkumunu azaltıyor zaten benim süpürge duruyor bir müddet sonra durana kadar çekiyorum 1 dakka sürüyor taktıktan sonra durması
Tamam çdır çok sağolun yarın şırınga da alıp deniyim