Bacilar kızım uykuyu sevitor ama uyurken zorlanıyor 4ay 23 günlük gündüz hadi uyudu ama akşam kucagimda 2 dk içinde uyuyor yatağa koyunca uyanıyor aslında uyku düzeni var ama sesten hep uyandığı için düzene giremiyoruz gece uyuyor ama neden besige koyunca uyanıyor Allah için akıl verin
Gece kucağınızda biraz daha uzun tutun 15-20 dk gibi. Bir de beşiği serin olabilir. Önceden sıcak su torbasıyla falan ısıtın. Beşiğe koyduktan sonra sallanan beşikse 5-6 defa daha sallayın.
Evet öyle yapıyorum ama yatağı da sıcak sence sabah 8 de uyandığı için minaksam uykuya dalamiyor
Bebeklerin ideal uyanma saati 7 dir zaten. Gunduz uykulari nasil? Kac kere ve ne kadar sure uyuyor?
Normlde 8 buçukta uyanır akşam 5e kadar 3 öğün uyur hergun değil ama akşam 8den önce uyuyor 7 gibi bu r saatlk snra geceye kadar uyumuyo
8 buçuk 10 bazen bu yüzdenmi geç yatıyor bugün 7.30 da uyandırdım ayni
Siz bebeğinizi daha iyi bilirsiniz tabi ama bence gece gündüz farkını bilmiyor. Gece uykusuna geçiş icin rutin olusturmayi deneyebilirsiniz. Masaj olur, kitap okuma olur, banyo yada sırayla hepsi. Ben banyo-masaj-pijama-beslenme seklinde yaptım rutinimi, en gec 8:30 da uyuyor ve tum gece sadece beslenme icin kalkıyor ve gece isik acmiyorum, konusmuyorum. 6 bucuk 7 gibi kalktiginda gunaydin diye kaldirip, yüzünü yıkıyorum ve agiz temizligini yapiyorum. Gunduz uykusunu bende oturtamadim hala ama 2 ser saatlik 2 uyku 1 saatlik 3. Uyku ve belki yarim saatlik sekerleme yaptirabilirsem gece daha rahat uyuyor.
Canm duş işini akşama birakamiyorum annemdeym soba yk şu an mecbur gündüz yıkıyorum haftaya evime gidince artık ama sabahları bende 6-7 de uyandirsam uyur çünkü daha. Önceleri uyanirdi ve akşam da güzel uyurdu gece hiç kalkmıyor ama işte dediğim gibi zor uyuyo
Illa banyo olmak zorunda değil. Kitap okuyup, pijama giydirip, loş ortamda severek mayistirip oyle yatirabilirsiniz yada kendinize uygun bir rutin olusturabilirsiniz. Önemli olan tekrarlayan şeyler yapmak.
Los ortamı deniyorum yanina uzanıyorum sesimi cikarmadan uykusu varken kitap sohbet dinlemiyor çok zorlanıyor evet benim hatam ama düzene sokucam ins
Yok niye hata olsun, hepimiz yeni öğreniyoruz. Ben de gunduz uyutamiyorum. Hatta gunduz uykusuna fikri olan vsrsa yazsin lutfen, yemek bile yiyemiyorum.
Bn bebek uyandıktan snra alt değiştirme masaj güneş varken guneslendirme snra kendime klvhti hazrliom onu oyun halısına koyuyorum oynuo tam yemk yicekken mizmizlaniyo 2 saat geçmiş oluyor emziiriom iki dk kucakta duruyo snra yatağa akşam 5e kadar 3 yada 2 öğün uyutuyom
Zor uyuması ayına göre normal degio mi ben önce emziroyorum sonra sallıyorum yatağa geçince de birkav mere uyanıyor emzirip tekrar yatırıyorum veya gwrekirse salliyorum. En son emxik veriyoeum tam dalınca alıyorum emziği o şekilde uyuyor bu aralar. 4 ay 3 günlük
Gece uykusuna daldîktan sonra devam ediyorsa uyumaya gece gündüz farkını anlıyordur merak etmeyin
Bu hafta slingde uyutttum ben. Arada farklı şeyleri denemek gerekiyor huyları çabuk değişiyor Çünkü. Geçen hafta ayakta sallıyordum şimdi çığlık çığlık sallatmıyor. Bi ara ana kucağında uyuttum şimdi onu da istemiyor. Arada eşimle bezde salliyoruz her günüm farkli