Bağıran bebek

Hanımlar merhaba oğlum 5 ay 8 günlük bir haftadır bağırmaya başladı. Sinirli bir şekilde değil ya da bir ihtiyacı olduğu içinde değil diye düşünüyorum. Bazen bağırınca kızarıyor o derece yani düşünün kucağımda ise babasına dönük şekilde bazen eşimin dediğini duymuyorum. İnternetten baktım huzursuz bebek sendromu olabilir falan yazıyor çok çok korktum çok şükür gün içinde ağlaması pek yok, başına gelen var mı acaba ya :frowning:

Bence normal benim bebeğimde bağrıyor cığlık atıyor heleki telefonla falan konuştumda öyle bir bağrıyorki karşı tarafı anlamayıp neyse bosver sonra konusuruz diyip kapatıyorum :joy: aynı şekil dışarıda kucağımda yapar herkes bize bakar bence ilgi istiyor onunla oynamanızı sohbet etmenizi bizimkide öyle

Aa evet dün görüntülü konuşunca da öyle yaptı karşı taraf artık duymuyordu kapatmak zorunda kaldık :sweat_smile:

Normalmiş bu durum bende araştırmıştım bilmeyince birseymi istiyor diye dusunuyor insan ama bebekler oyle sesler cikarmazsa çatlarmış bildiğim kadar

Sesler çıkarması gerekiyor evet ama bildiğin bağırıyor bizimki yani altı temiz karnı tok uykusu da yoksa iletişim kurmak istediği için yapıyordur inşallah, bir de kucağımda mama yerken bazen elini kaldırır indirir kendine vuruyor gibi sizinki de öyle yapıyor mu o hareketi de ilginç gelmişti bana ilk gördüğümde sanki bir şeye sinirleniyor gibi

Evet yapıyor yumruk yapip hatta kendine vuruyor once vurmazdi sadece yapardi sonradan vurmaya basladi diş ağrısından dolayıymış cene ve kulak kismina vuruyormu sizinkide benimde çok tuhafıma gitmişti bu hareketi mama icerkende yapiyor uyucağı zamanda

Evet evet yapıyor onu da ,her hareketleri güzel ve garip geliyor böyle böyle büyüyorlar :smiling_face_with_tear:

Sağlıkla büyüsünler insallah :cherry_blossom: her hareketleri çok güzel

Amin amin inşallah kesinlikle öyle teşekkür ederim cevabınız için :blush::blossom:

Sesini keşfediyor kontrolün kendinde olduğunu anlıyor bnim kizimda uyumak istemryin yirtiniyir ayağa kalkınca susuyor gayet normal cnm

Benim kızım da öyleydi hatta böyle kızarırdı traktör gibi sesler çıkarırdı:joy: şimdi 11 ay 1 haftalık yaşına az kaldı. Sonradan farkettik ki sesini deniyor bağırdıkça bağırıyor ilgis başka şeye kayınca susuyor ilerde geçer şimdi ara ara da yapıyor ama dede anne falan diyor bu sefer de onları sürekli diyor

Evet benimkide uykuya direnince sesler çıkarıyor. Bağırmayı daha çok gün içinde bir şeyi yokken yapıyor. Umarım sesini keşfediyordur :sweat_smile:

Evet oğlumda kıpkırmızı oluyor hatta zorluyor kendini sizin kızda baya zorluyormuş. Evet sanki sesim ne kadar çok çıkabilir diye deniyor.:sweat_smile:

Aynı cnm aynı tek kalmak istemiyorlar kucağına al yada benimle oyna diyorlar bir bagiriyo görmen lazım abisi yanına gidiyo o ne kız diyo hemen gülüyo hani agliyordunya​:face_with_hand_over_mouth:

5 ay 12 günlüğüz aynı durumdayız sabahları bağrarak uyandıyor bizi :rofl::rofl:

Neyse ki bizimki sabah uyanınca yapmıyor :sweat_smile: ama gün içinde sık sık yapıyor :joy: