Bağırsak enfeksiyonu

Merhaba :sun:
Bebeğim 4 5 gün önce ateşlenmişti burda yazmıştım destek vermiştiniz teşekkür ediyorum.
Doktor kan idrarda bişey bulamamıştı bende kakasını zor yapıyor az yapıyor deyince karın ultrasonu bakalım dedi.
Sonra sonuçlar çıkınca bağırsak enfeksiyonu olmuş sorun yok falan dedi .
Ateşi hala vardı düşmezse antibiyotik başla dedi ama neye göre veriyorum bilmiyorum dedş bana .
Allahtan ateş düştü ama bugün yine biraz kusunca araştırdım baktım bağırsak enfeksiyonu kusma ateş yapıyormuş zaten doktor neden bundan kaynaklı demedi anlam veremiyorum. Ve başına gelen var mı bu tedavisiz düzeliyor mu acaba . Kaka durumu hep az yapıyor ve suyuu eskisi gibi içmez oldu

Bol bol su içirin bebeğinize eğer bağırsaklarında enfeksiyon varsa klamoks geçirmez onu buysa antibiyotik demiştim hatta size rota virüsü olabilirmi diye yok demiştiniz başka doktora gidin su kaybı olursa o tehlikeli belki serum takviyesiylede atlatabilir

1 Like

Baska doktora kesin git ben olsam teshis konulmus ve tatmin olmadimsa kesin baska doktora da giderdim

Teşekkür ediyorum gidecegim doktoru sevmedim :smiling_face_with_tear:

Su kaybı nasıl anlaşılır ? Su içmeyi seviyor ama kusma ateş bişey kalmadı ama

Probiyotik öneriliyor genelde ama doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim :hugs: ben biraz ilaç kullanımındakesin sonuç almadan kullanmıyorum probiyotik en azından tanı yoksa probiyotik bağırsak florasını düzenleyebilir diye biliyorum (en doğrusu iyi bilen bir doktora sormak)

1 Like

Teşekkür ediyorum iyi bi doktor araştırıyorum burada bakalım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Bitkin olur halsiz olur derisi soluk olur canlı bir bebek değilse hiç bekletme doktora götür canım

1 Like