Eczanelerde oluyor ya çocuklar için bir buçuk yaşındaki kızıma almak istiyorum sizce
Bence evde doğal şeyleri yemesi daha iyi. 18 aylık kızım her gün turşu yiyor . Ağlıyor turşu için . İyi mi kötü mü bilmiyorum ama turşu bağışıklık için iyi
İçeriginde cok fazla vitamin bulunan karışımlar iyi olmuyor diye duymuştum şiz bu mor meyveli vitaminleri mi demek istediniz. En güzeli degerlerine baktırıp ya da doktor önerisiyle kullanmaya başlayın bence
Turşu iyi diyorlar sirke de var ya içinde benm kız da turşu seviyor
Ay evet eczane önünde bulunuyor ya ben degelerine baktım demir eksikliği çıktı evde oceon demir şurubu vardı ona devam ediyorum
Dogru tahmin etmişim içinde vitamin çeşidi fazla ve az az bu şekilde fazla çeşitli vitaminler yerine degerlerine baktırıp ne eksikse onu dogru dozda kullanmak daha iyi olur. Şu an kış mevsimi oldugu için d vitamini de kullanabilirsiniz mesela b12 çinko demir bunlar önemli ama degerleri ne göre ayrı ayrı olsun hepsi bir arada degil
1.5 yaş demişsiniz şimdi farkettim balık yagı kullanıyorsunuz degil mi. Haftada 3 gün balık yiyebiliyorsa gerek yok ama eger yemiyorsa mutlaka balık yagı kullanın. Şu an mevsimiyken bol bol nar yedirin ya da suyunu içirin
Balık tüketiyorz ama öyle çok çok değil önerdiğiniz balık yağı var mı
Tadını severse möllers markası iyidir araştırın sizde yine de ama benim kız 1 yaşına girince möllers alırım sanırım
Ben bu balık yağını kullanıyorum içerik olarakta çok iyi, balık yemediği gün çay kaşığının ucuyla veriyorum..
Arkadaşlara şu konuda katılıyorum değerlerine baktirip öyle hareket edin hatta birşey kullanılırken yine baktırın, Nutrigenin Kış şurubu var bağışıklık için çok öneriliyor mesela doktorumuz da tavsiye etti ama ben mama kullanıyorum mama da B12 var mesela ekstra birde orada olunca kızımın B12 değeri çok yükseldi ve direk kestim.Bir çocuk günlük atıyorum 1x B12 almaliyken bizimki 5x tuketiyordu herşeyin fazlası zarar tüketirken de günlük alınması gereken değere bakılması daha sağlıklı, bizde yanlış yaparak doğruyu öğreniyoruz.