Kizlar 7+3 haftalık hamileyim ikici gebeliğim pazartesi günü kese de kalbi de çok iyiydi yani e mide bulantisidir kusma falan yok bende ama bu akşam yerleşme kanaması mi bilmiyorum peçete ile siliyorum Pembe hafif kan geldi bı kaç kez sildiğimde e sanki adet olucakmisim gibi ara ara karnım ağrıyor oğlum da uyuyor nereye bırakım ki acaba bişi mi oldu diye içim içimi iyiyor
Allah kolaylık versin.Ilk fırsatta doktora görünün ultrasonla bakılır hersey yolunda mi diye gidene kadar da dinlenin yormayın kendinizi insallah kötü bisey yoktur hayirlisiyla
Mide bulantısı kusma bende yok demiştim 8. Haftamda başlamıştı. Kesin bir doktora görünün yerleşme kanaması ilk haftalara has diye biliyorum ama yanlış da olabilir tabi ki kese içinde kanama var mı bunu doktorun görmesi lazım çok geçmiş olsun inşallah güzel bir hamilelik geçirirsiniz
Canım genelikte kanamanın azı çoğu olmaz varsa mutlaka doktora gidilmeli bende 37+5 de oyle iki damlalık hafif pembe bir kanamam oldu devam ederse gideyim dedim 37+6 da alişverise gittim yürürken sancilandim gecesi acildeydim eve geldim 37+7 de suyum geldi doğum yaptım ama daha önce dediğim gibi illaki her gebelikte veya ilk gebeliginde oldu diye bunda da bulantı kusma vs vs olcak diye bişey yok ben yaşamadım mesela çok rahat geçti çok nadir 3-4 defa olmuştu belirtilere takma bu kadar
Belirti her gebelikte olmayabilir olsa da her dakika olmaz zaten geçte başlayabilir. Lekelenme kanamaya dönmediği sürece normal olabiliyor ama yinede doktora git canım gerek görürse progestan yazsın. Sağlıkla büyüsün inşallah ![]()
Kızların dediği gibi canım muane olman gerekiyor ilk firsatta git bu durumu yaşayan ben ilaç kullandım bir süre korkma stres yapma haber ver bizede
Kiz nasıl desem ki kanama peçete ile baskı yaptigimda geliyordu ilk gebeligimde yanlış değilsem 6 veya 7 haftalikti her neyse kanama yokta sanki adet ha oldum ha olucam öyle bi karın ağrım var e muayeneye gelirsem oğlum var her vakitte gidemiuorum daha kimseye de söylemedik dünden beri sans yağmur da durmuyor ancak yarın acile gidebilirim eşimde gelirki çocuğu tutsun o gün kontrole gittiğim oğlumda yanımda bı ton ağladı annemi dövüyorlar diye e tekte gidemem
Benimde oldu yerleşme ağrısı ve kanaması dedi doktorum progestan kullandim bir sure
Kafam çok karışık yani yerlesme kanamasıni ilk gebeligimde de olmuştu ama o zaman yani evet kan geldi diyebilirim bu swferki kafa karıştırıcı peceteui sert bastırmasam gelmez karnım ise şimdi adet olucakmisim gibi aslında plansızdi hazır değildim ama şimdi ona bişi olmasini istemiyorum
bir şey olmasını istemiyorsanız en güzeli hastaneye gitmek olur
Acile geldim kizlar alttan da bakıldı mantar var bunu biliyorum ama az gelen kan içtenmis kalp atışı iyi yani kanama kese etrafı falan görünmüyor progesteron verdi her ihtimale karşı pazartesi gel detaylı bakalım dedi pazartesi gidicem
Canım o bölgeyi sürekli dilersen tahriş de olmuş olabilir kendiliğinden kan gelmiyorsa bence sorun yoktur yine de bir doktora görün
Göründüm kadın belli değil dedi aşağıdan da baktı karnimdanda e kalp atışı normal her ihtimale karşı progstron verdi pazartesi gel dedi