Selam kizlar yeni iki gündür doğum yaptim göğsüm bi tane ucu içine dönük kör.bebek emmiyor almak istemiyor ilk gün emdi sonrasind hiç emmedi veriyorum almiyor napabilirim sütüm kesilsin istemiyorum ordan yardimci olur musunuz tecrubeli anneler
İçe göçük olduğu içinde emmek istemiyordur. Arada sağım makinen varsa sağ hem ucu ciksin hem süt gelmeye devam etsin ordan. Hem sağım yapıp hemde arada vermeye çalış. Ben lohusa depresyonuna yakalandım ve göğüslerim çok yara olduğu için bebeğim tek memeyi alıyordu ve bende üstüne düşmedim fazla bende tek göğüs verdim sadece bu yüzden bir memede süt bitti ve bir göğüsüm aşırı küçük dgeride daha buyuk duruyor artık. Bebeğim 15.aylik tek memeyi emiyor hala. O yüzden benim yaptığım hataya düşme sakin şimdi ki aklm olsa emmese bile sagim yapardım sürekli.
Bu durumu iliklerime kadar yaşadım
diğer konu başlıklarını da araştırın derim oraya da yazmıştım beni şehir hastanesindeki emzirme danışmanı önerdi onun sayesinde içerdim dediği gibi bana dua edeceksin demişti. Hanimish marka silikon uç al başka pahalı markalara gerek yok . Onu ıslat ve göğsüne tak ben 4 5 ay onunla emzirdim ekstra sütüm çok olsun diye de sağım yaptım emzirme sonralarında şimdi pek müsait değilim üzüldüğüm bir konu için seni iyi anlıyorum hemen yazayım dedim daha detaylı da anlatabilirim sonra sürecimiz isterseniz