Balgam kusmak

Kızlar bugün oğlumdan garip sesler geliyordu bugün emzirme sonrasında sütle beraber balgam kustu ve o garip ses gitti normal mi doktora görürsem mi ilk defa fark ettim eşimde diyor ki anne sütü balgam yapar ondan kusup balgam çıkarmıştır diye

Eşin anne sütünün balgam yaptığını nerden biliyor :roll_eyes:

1 Beğeni

:joy: valla bende anlamadım soruyorum nerden biliyorsun nerden çıkardın diye bir şey demedi

Ya biden kaymak vardı evde bozulduğunu sonradan gördüm bozuk olmayan tarafından yedim sonra fark ettim ama yemiş oldum arkasından hemen süt içtim yoğurt yedim sonra emzirdim bir şey olur mu acaba

Benim kızımda olmuştu kaymakla alakalı değil bence ağzı salyalanıyorsa illaki üşütmüştür buhar verebilirsiniz hatta doktorum fizyolojik serum da içine damlatırsan daha iyi olur dedi istersen sadece su ilede yapabilirsiniz ben hemen hırıltı duydummu yapıyorum yumuşatıyor boğazını arada birde burnunu temizlersen daha iyi olur

Bebeğinde balgam varmış anne sütü onun boğazını yumuşatmış kusmus aslında çok iyi bişey hem hırıltısı kesilir bebeğin rahat nefes alır ayrıca anne sütü değil inek sütü balgam yapıyor

1 Beğeni

Teşekkür ederim cevabınız için

1 Beğeni