Merhaba çocuğum bir yaşında iştahı yok balık yağı şurupları iştah açıyor mu? Balık yağı şuruplarında hangi markaları önerirsiniz
Kan değerlerine baktırdınız mı demir eksikliği de iştahsızlık yapıyor.
Biz möllersin elmalı olan sıvı formdaki balık yağını kullanıyoruz. Doktorumuz onu önermişti severek de içiyor
Ben bu balık yağını kullanıyorum, içeriği temiz, buram buram portakal kokuyor kızım severek içiyor.İstahla bir bağlantısı var mı ama fikrim yok, kızım yiyen bir çocuk çünkü o yüzden bu konuda birşey söyleyemiyorum.
Tülayy bunu ne zamandır kullanıyorsun, iştah konusunda etkili olabilecekse ben de almak istiyorum da böyle bir şey. Bir de bunu size doktor mu önerdi? Bu başlık bizim için de iyi oldu cevapları ben dd burada bekleyeyim ![]()
Çinko denediniz mi benim bebeğim 6 aylık iştahı hiç yok doktor bize çinko verdi iki gündür kullanıyorum kilo aldırır dedi normalde ilaçlardan kusar bebeğim bu muzlu olduğu için çok da zorlanmıyoruz içiyor
Evet canım doktor önermişti, balık yemediği zamanlarda çay kaşığının ucuyla veriyorum.Surekli her gün de vermiyorum 2 günde bir veriyorum, maksat vitamini alsin.Balık yediği günlerde ise hiç vermiyorum.İstah konusunda dediğim gibi bir fikrim yok, ürünün altındaki yorumlar belki daha fikir verici olur
çinko şurubu vermiştim ama iştahı olmadıgi zamanlarda ya da hastayken falan bende arkadaşa katılıyorum çinko da sanki faydasını gördüm, size de faydası olabilir
çinko şurubu da şu
Tamamdır çok teşekkür ederim araştırayım bunları ![]()
Araştıriyorsun sonra dedigimi almıyorsun öğrenme kulesinde de aynı şeyi yaptın artık sana inanmiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
Zaten araştırmak için sormuyor muyuz aaa ![]()
Hahahshshw birak ya bahane de hazır ![]()
![]()
![]()
![]()
Bıçaklar çıktı yine ortaya hshsh
o zaman ilk iş gidip bu çinkoyu alıyorum hemen. Varsa başka bir şey dçyle hemen ekleyeyim listeye, yanlış olmasın ![]()
Balık yedirmiyorsan düzenli bence balık yağı da kullan, beyin gelişimi ve dikkat için gerekli
çocuktan çocuğa faydalar değişiyordur mutlaka iştah konusunda denemekte fayda var, kontrole götürünce prensesi doktora da danış yine de bu da kamu spotu olsun ![]()
![]()
![]()
Bende doktorun önerisiyle mollers kullanıyorum çok severek içiyor furittili güzel kokuyor ![]()
Balık ara sıra yiyor ama 2 haftada 1 filan. O da tabş yetelri gelmiyor, almam lazım benim de. Doktor bir şey demediği için almamıştım bunlardan ama en azından iştahı için iyi olur belki
Bence de denemekte fayda var canım
Doktora çok iştahsız ve uyumak istemiyor dedim bize bunları önerdi. Etkilerinden emin olmadan yazmak istemedim. Yaklaşık iki haftadır kullanıyoruz yeni yeni etkisini görmeye başladık. Yemek seçmeye devam ediyor ama sevdiği yemeklerde yediği miktar arttı. Hatta bazen annecim acıktım diyor bunu duymayı o kadar çok istiyordum ki anlatamam her yemekte ağlardı geri çıkarırdı. Biz daha önce de demir için farklı damlalar kullandık ama bu kadar etkili olmamıştı. Karma bir vitamin şurubu mor olan da. Bende tadına baktım tadı da kokusu da güzel. İkisini de hiç reddetmiyor vitamin zamanı deyince koşup mutfağa gidiyor oturup bekliyor. Sizde doktorunuza danışın eğer uygun görürse deneyin derim.