Merhaba güzel anneler![]()
Balkonumuz car bebekle yemek yemesi vs iyi oluyor ama tesettürlüyüm her an başım kapalı olmuyor cama film aldık trendyoldan ama iyi çıkmadı resmen gözüküyordu çöp oldu .sizin memnun oldugunuz yer var bu konuda .
Perde taksam daha iyi aslında ama kiracıyıdz ve kornişde yok balkonda kaç paraya takarlar bilmiyorum onu da
Pilise perde yaptırabilirsin canım kiracı olunca işler değişiyor tabi bizde kiracıyız eşim yaptıracaktı ama ben vazgeçtim cam balkonu bile zor ikna ettik ev sahibine
camlara sineklik yaptırdık hiç demedik bile yani
Bende Dışarısı görünenden istedim ama bulamadim yorumlar da hep içerisi görünüyor yazıyordu. Istersen boydan boya değil bi kısmını yariya kadar yap .
O zaman en iyisi komple yapmak ![]()
Ben korniş yaptırdım balkona güneşlik taktım öğlene kadar çok güneş alıyor balkon hem güneşi engellemiş oldum hemde üstüm açıksa ben oturduğum tarafa çekiyorum perdeyi diğer tarafları açıyorum. Plise perde yaptırmayı düşündüm ama baya bir cam var balkonda hem çok tutuyor hemde o kadar cam siliyorum bide perde temizlemekle uğraşmak istemedim güneşliği makinaya atıyorum hemen yıkanıyor en azından.
Kornişi kendiniz alıp takarsanız çok uyguna gelir belki o işten anlayan matkabı olan bi tanıdığınız vardır