Bana bir akıl verin lütfen

Bu sabah iki defa aradı az önce yine aramış hiçbirini duymadum telefon sesszdeydi msj atmış niye cvp vermiyorsun diye ona da cvp vermedim napim sence dönsem mi bilemedim bi yanım kırgın istemiyor biraz da o peşimden gelsn istiyorum ama çabuk pes eder napsam sence yaa

Canım benim kocaminda çoğu huyu aynı asla konuşup sorunlarımızı bir çözüme ulaştıramadık hiç bir zaman kendi kendine öğrendi ders ala ala ama bu sırada ben benlikten çıktım .

Direk beni boşa demiş sana

İşlerim vardı görmemişim ama beni aradigina sevindim de. :hugs: Birazdan görüntülü ara da görüşelim özlemişsindir sende de. Bakalım ne yapacak. Tam vakti.:hugs:

Ay gerçekten iyi olabilir bı dene bunu . Aklımdan geçeni söyledin .

Yaa ama sen fazla iyi niyetlisin ben biraz daha uzatırırm diye düşünüyodum hazır bu sfer ben değil de o aramış diye seviniyordum ama sen böyle diyince de kafam karuştı:hugs: bide msj atma ama telefonlarıma bak diyor cvp vermedim ona da

Biraz da onun kafası karışsın değil mi ama aaa :smiling_face_with_three_hearts: bu emojiyi de koy hee :smiling_face_with_three_hearts: seviyorsun sen de itiraf et.:grin: Adam edeceksin bunu prenses, başka yolu yok. Biraz da ters psikoloji yap. Musmutlu görün bakalım enerjiniz nereye akacak :smiling_face: bu aralar ben pek pozitifim çok iyi geldi :grin:

Hiç bu açıdan düşünmemiştim genelde böyle bi konuyu başkasına söylesem bana der biraz daha peşinden gelsin biraz daha sürünsün kıymetini bilsin çok yüz verme fln derler diyorlar da ama ilk defa biri bana bu şklde davran diyor çok iyi niyetli bir bakış gerçekten az önce başka postta ki yorumunu da okudum belli sende dini bütün bi insansın daha önce ki yorumlarını da okumuştum yön verecek nitelikte konuşmaların var çok hoşuma gidiyor seni ardaa bi rahatsz edeblrm haberin olsun​:smiling_face:

Ya ben didiş didiş nereye kadar moduna geldim ondan biraz da. Geçmez ki hayat. Sallayacaksin ya kendi keyfine bakacaksın. Tabi sınırlarımız olacak eşimiz bile olsa ama… Arada sevgiden kaynaklı bir soğukluk olduysa telafisi olur düşüncesindeyim. Bir şekilde bunu da kadın başarıyor biraz da cilvesiyle. Biliyorum çoğu konuda sen haklısın, hep biz haklıyız​:grin: Ama yapacak bir şey yok ki çok. Ayrılmayı düşünmüyorsanız biraz da size nasıl ilgi göstereceğini öğretmeniz gerek. Önce sizin kendinizi sevdiginizi görecek. Sonra bir de ben mutlu edeyim şunu diyecek bir gün ham kalas değilse :grin: zamanla olur bence. Senin enerjin de etkileyecek onu inan. Hep biz iyi olalım susalım oturalım her şeyde demiyorum. Sakın yanlış anlamayın olur mu? Biraz da böyle davranmak hem sana hem ona iyi gelebilir dolayısıyla evliliğinize :cherry_blossom:
Dini bütün bir insan demişsin Allah nasip etsin son nefese kadar ne kadar yapabilirsek diye düşünüyorum her zaman. Sana da , beni bir kardeşi sayan herkese de mesaj kutum açık :people_hugging:

Teşekkür ederim :blush::blossom:
Evet haklısın bütün yazdklarındaa ama cidden çok kırıldım ayrılmayı düşünmüyorum ama bi şklde düzelmesi de lazım hep benden hep benden bekleyemez karşılıklı hersey verdğm değeri almak da istiyorum gösterdğm ilgiyi sevgiyi düşünceyi anlayşı ondan da bekliyorum tek taraflı yürümüyo biraz ondan biraz bnden ama bütün skntıları tek başıma sırtlarken o hiçbir şey olmamış gibi davranınca yetmiyo çok yakışıksız imalarda bulununca bmde ufak ufak uzaklaştığımı hissediyorum evet seviyorum ama verdğm sevgiyi alamayınca benmde yapraklarım bir bir dökülmeye başlıyor bunu görmesi lazım bnm ona hep gittiğimi gördü biraz uzak kalırsam belki yanlişlarının farkına varır yeri geldi mi gidebiliecğimi de görsün beni çantada keklik sanmasını istemiyorum umarım farkeder

Haklısın evet. Ama işte aması var. Sakinliğini koru, sakinliği aşıla. Hem bizim hem bebeğimizin psikolojik sağlığı için bu gerginliklerin çok çok az olması gerek. Sen kendini bilirsin eşini de en iyi sen tanırsın. İstemediğin şeyi tabiki yapmaya mecbur değilsin. Ama sürekli kırılgan, alıngan tarafımızı gosterdikce normali bu zannediyor karşıdaki. Ondan etkilenmediğini göster demek istedim. Mutlu görün, etkilenmemiş, manipüle edilmemiş şekilde. Kırıldığını göstermek belli bir zaman sonra en büyük zaafımız zannediyorlar hep üstüne oynuyorlar. Bunu kullandırma sadece. Ben kendi kendime yeterim ama sen de olursan çok güzel olur mesajını alması lazım hep ona muhtaçmış gibi davranmamaliyiz. Gelmiyor aramıyor konuşmuyor evet. Senin buna ihtiyacın oldugunu biliyor belki de beklediğini biliyor ve inadına yapmıyor. O yüzden ters psikoloji yapabilirsin bir de dedim. Bakarsın değişir bir şeyler. :cherry_blossom:

Söyledklerini denicem çocuk konusu da evet kaç defa söyledim biz artık anne babayız tek kendmzden değil sorumlu olduğumuz bir çocuğumuz var onun için bu kavgaları azaltammaız lazım dedim kötü örnek olmamalıuz vs narsist sen kavga ediyon ben etmiyorum ki senin düzelmen lazım diyor