Bana önerebileceğiniz pskoloji ile ilgili kitaplar

Uzun zaman oldu kitap okumayalı yeniden başlamak istiyorum var mı daha çok psikoloji ile ilgili ya da roman da olabilir @Saye Türkçe öğrtmeni var mı öneriniz

Ben edebiyat öğretmeniyim. Orhan Pamuk’un Kırmızı Saçlı Kadın romanına hayran kalmıştım. Şiddetle tavsiye ederim

Psikoloji adına nevzat Tarhan , Doğan cüceloğlu ,

Aile ve pedagoji anlamında Hatice Kübra tongar

Söyleşi bakımından eğer İran fas ve eski divan edebiyatına az ilginiz varsa hayati inanç- can veren pervaneler serisi

Söyleşi tarzında bilgi edineyim peygamberimizin hayatını derseniz Bekir Develi ve Muhammet emin yıldırımın kitapları var 2 cilt

Aklıma gelen bunlar yani kesin okuyun diyebileceğim. Yine isterseniz de isim isim verebilirim sonra

Sevme Sanatı – Erich Fromm

İnsan Olmak – Engin Geçtan

İyi Hissetmek – David D. Burns

Seninle Başlamadı - Mark Wolynn

Kendin Olmanın Dayanılmaz Hafifliği – Ferhat Jak İçöz

Duyguların Psikolojisi – Nevzat Tarhan

Geliştiren Anne – Baba – Doğan Cüceloğlu

Var mısın? - Doğan Cüceloğlu

Genel olarak çoğu Doğan Cüceloğlu ve Nevzat Tarhan kitaplarını öneririm :blush:

@Sefa , @AybikeKrp , @Nurr , @Saye hepinize çok teşekkür ederim dediklerinizi alacam okuycam inşallah sağolun

Ayy bunu okumuştum bnde çok etkilenmştm okurum ama

Bir idam mahkumunun son günü beni cok etkilemisti okuyalım kac sene oldu hala aklımdan çıkmaz kitapta yazılanlar. O kadar kitap okudum o cok farklıydı. Tavsiye ederim

Teşekkürler

Hoşuma gidenleri yazayim.

Sefiler

Tutunamayanlar

Çalıkuşu

Küçük mucizem ( çok güzel bu kitap down sendromlu 2 gencin hayatı….)

Süt lekesi

Şeker portakalı

Kelebeğin günlüğü

Atomik alışkanlıklar var ama ben okumadım.

Dua engel tanımaz. Dini bir kitap çoook güzel..engeli bir kiz hik.

Bir nefes özgürlük

Şeker portakal iiiiiiii nasil bisey di kiz cok etkilenmistimmm

Sende mi okudun . Sonlarını unutum ben . Yaramaz bi tane çocuk vardı. Ama dur bakembi

Yaramaz Zeze :sweat_smile:

Evet ama çok şey kattı bana o kitap canim ben cok severim kitap okumayi hobilerimin başında gelir Birgül eğer karşılaşırsak bana kitap hediye edebilir sin habiscim

Aaaa ne demek hediye ederim sen yeterki beni gor​:joy:

Sana da önerebileceğim bir kitap var dini

》dua engel tanımaz..(engelli bir kız var dinine çok düşkün dur resmini atayim. Özet geçtim stry okuyabilirsin.

Benim çooook hoşuma gitmişti

Bir de bu kitap çoook güzel..

Tsk ederim canım ilk fırsatta alıp okuyacam ins cansin sen prensesin öp yerime bizim minik suratta yaramazlık peşinde tek saniye durmuyor

Sende o küçük kuşu op benim yerime :face_blowing_a_kiss::blossom: