Uzun zaman oldu kitap okumayalı yeniden başlamak istiyorum var mı daha çok psikoloji ile ilgili ya da roman da olabilir @Saye Türkçe öğrtmeni var mı öneriniz
Ben edebiyat öğretmeniyim. Orhan Pamuk’un Kırmızı Saçlı Kadın romanına hayran kalmıştım. Şiddetle tavsiye ederim
Psikoloji adına nevzat Tarhan , Doğan cüceloğlu ,
Aile ve pedagoji anlamında Hatice Kübra tongar
Söyleşi bakımından eğer İran fas ve eski divan edebiyatına az ilginiz varsa hayati inanç- can veren pervaneler serisi
Söyleşi tarzında bilgi edineyim peygamberimizin hayatını derseniz Bekir Develi ve Muhammet emin yıldırımın kitapları var 2 cilt
Aklıma gelen bunlar yani kesin okuyun diyebileceğim. Yine isterseniz de isim isim verebilirim sonra
Sevme Sanatı – Erich Fromm
İnsan Olmak – Engin Geçtan
İyi Hissetmek – David D. Burns
Seninle Başlamadı - Mark Wolynn
Kendin Olmanın Dayanılmaz Hafifliği – Ferhat Jak İçöz
Duyguların Psikolojisi – Nevzat Tarhan
Geliştiren Anne – Baba – Doğan Cüceloğlu
Var mısın? - Doğan Cüceloğlu
Genel olarak çoğu Doğan Cüceloğlu ve Nevzat Tarhan kitaplarını öneririm ![]()
@Sefa , @AybikeKrp , @Nurr , @Saye hepinize çok teşekkür ederim dediklerinizi alacam okuycam inşallah sağolun
Ayy bunu okumuştum bnde çok etkilenmştm okurum ama
Bir idam mahkumunun son günü beni cok etkilemisti okuyalım kac sene oldu hala aklımdan çıkmaz kitapta yazılanlar. O kadar kitap okudum o cok farklıydı. Tavsiye ederim
Teşekkürler
Hoşuma gidenleri yazayim.
Sefiler
Tutunamayanlar
Çalıkuşu
Küçük mucizem ( çok güzel bu kitap down sendromlu 2 gencin hayatı….)
Süt lekesi
Şeker portakalı
Kelebeğin günlüğü
Atomik alışkanlıklar var ama ben okumadım.
Dua engel tanımaz. Dini bir kitap çoook güzel..engeli bir kiz hik.
Bir nefes özgürlük
Şeker portakal iiiiiiii nasil bisey di kiz cok etkilenmistimmm
Sende mi okudun . Sonlarını unutum ben . Yaramaz bi tane çocuk vardı. Ama dur bakembi
Evet ama çok şey kattı bana o kitap canim ben cok severim kitap okumayi hobilerimin başında gelir Birgül eğer karşılaşırsak bana kitap hediye edebilir sin habiscim
Tsk ederim canım ilk fırsatta alıp okuyacam ins cansin sen prensesin öp yerime bizim minik suratta yaramazlık peşinde tek saniye durmuyor
Sende o küçük kuşu op benim yerime ![]()
![]()