Bebeğim 3 aylık tek başıma yıkayabilmek için file mi almalıyım yoksa oturak tarzı gibi olandan mı Elimde tutup aynı anda su dökemiyorum oturak tarzı olan dikkatimi çok çekti ama kararsız kaldım kullanan var mı
Kız ben dizime uzatiyorum hem yikiyorum hem çeviriyorum hem su döküyorum kendimi ahtapot sanıyorum bizde yarin aylığız dizine uzatıp yikayabilirsin sadece bornozunu bana uzatıyorlar
Ben doğduğundan beri tek basima ve filede yikatiyorum cok rahat 45 günlük bebeğim
Bunca zaman neden file almadınki hep birilerini beklemek zorunda kalırsın böyle yanında biri olsa bile zor elinle tutmak. ben 6 aya kadar filede yıkadım şuanda küvette oturuyor. Dizde yıkamakta kolay ama çocuğu birinin senden alması gerek yıkadıktan sonra.
File tabiki da ilk dogdugundan beri alicaktin asil ozamanlar lazim oluyo bn kirki cikans kadar yardim.aldim ondan sonra file ve bn tektik cokta rahat hala kulaniyorum .da birde oturak demissiniz bebek suan oturamazki yanlismi anladim
Ben emzirme yastığında yıkıyorum başını yikicam zaman yüz üstü yatırıyorum onunda çok hoşuna gidiyor hemde çok uğraşmıyorum çok kolay yıkıyorum
Bebeğiniz oturana kadar file büyük kolaylik. Ben file almıştım doğduğundan beri tak başıma yikiyorm. İlk banyosunu bile tek yaptırdım yanımda kimse yok çünkü. 3 aylık bebek oturamaz oturak işinizi gormez oturana kadar file kullanın bence
Guzel fikir ama sonra birinin alması lazim benden
Maşallah size
Eşim birlikte yikamak istiyordu kolumuzda yıkamak daha huzur vericiydi ama artik büyüdü ve eşim çok yoğun çalışıyor yurt dışı da girince işin içine tek kaldim şimdi gerekiyor bana fikir almak istedim
Eşimle yıkamak istiyorduk kolumuzda yıkayınca daha huzur veriyordu ama şimdi büyüdü ve eşim çok yoğun çalışmaya başladı tek kalınca fikir almak istedim dediğim oturak aslında yatak gibi kafif eğimli yenidoğan da kullabiliyor
Dediğim oturak aslında yatak gibi birsey hafif eğimli alti da file gibi ama yumuşak plastik yenidoğan da kullaniyormuş onu o dan kararsiz kaldm file gibi yukarıda değil hem suyun icinde kalıyor hem de kafasi yukarıda
Evet biliyorum onları benim elimde olanı değerlendirdim ben siz oturakta alabilirsiniz tabi
Çok guzel bir fikir maşallah aslinda size yanit degil baskasina yazicaktım onu
Doğrudur ya bende eşimin keyfini bekliyordum bir gün tak etti dedim ben yıkarım bunu tek başıma ama nasıl diye düşünürken gözüme emzirme yastığı geldi dedim denemekte fayda var baktım çokta güzel oldu dedim ben bu işi çözdüm
Yanıtlar karışmış benim uygulama biraz sorun var hepinize teşekkür ederim file alacağım sonrasi içinde yatak gibi olani alirim
Vallahi süper fikir benim emzirme yastığım yok bataniyesini katlarak kullaniyorum basinin altina ama o da su dolunca kayiyor bir süre sonra emzirme yastığım olsaydi direk öyle yapardim
Evet battaniye ile zor oluyor
Bebeğin şuan oturamaz onun için oturağı kullanamazsım. File olandan alman lazım
Ben küvet yatağı kullanıyorum. İnternete bebek küvet yatağı yazarsanız görebilirsiniz.