Banyo mama oturağı alıp banyo yaptırdınız mı memnun musunuz
Ben bebegi guvenle oturtabilecegin herseyi denedim en eglencelisi yurutec yurutecle banyo yaptirirsan o canı istediginde sudan kaciyo cani istediginde kendi giriyo icabinda sen kovalar gibi sokuyosun filan favorimiz bu ara bu. Ama dusakabinin icine sokmayi dusunme tabi 6aydan kucukse zapt etmesi daha kolay hareketi daha az sen bi tabureye otur dizlerine bir müslin yay bebegide onun ustune yatir
Sizinki farklıymış yani banyo oturağı gerekli değil mi sizce
Ay’a baglı ben 5-6ay boyu dizlerimde yıkadım sonrasinda henüz bez bırakmadık ama aldım lazımlıga oturttum kemeri olmayinca kaydi kendini kaydirdi filankonforlu olmadi. Sonra kemerli olsun mamasandalyesine koyayim hem sandalyede yıkanmis olsun diye öyle soktum e sırtını totosunu yikarken ille o kemerleri çözüyosun gene bana konforlu gelmedi o yuzden banyo oturagi almadim
Anladım teşekkürler benim bebiş 6 aylık şu an
Sen memnun olup olmayacagini anlamak icin elinde hicbisi yoksa bile bebek araban var. Havalarda ısındı guneste 2saate kurur gun icinde bebek arabasiyla yıka dene hem bebek arabasida temizlenmis olur
3 aylikken kızımın kulağı enfeksiyon olmuştu ya banyo yaparken su kaçtı yada rüzgarda kaldı demişti Dr dışarı pek cikarmiyodum banyo işini çözmek için almıştım o oturağı tabi ilk zamanlar zordu içinde kayiyodu sürekli suda olduğu için ama yaklasik 1-2 ay kullandım banyoda sonrada yaklaşık 5 aylık olduğunda mutfak masasinin üzerine koydum biz yemek yerken falan bizle oturuyodu çok kullanışlı gerçekten hem her yere gotursbiliyorsunuz hem hafif hem çocuk oyalaniyor sadece bu önü açılanlar varmış ben ondan almamışım içine oturttururken çıkarırken çok zorlanıyordum ama acilandab alsaydım mama sandalyesini bile çok daha sonra alırdım . Yani gerçekten kullanışlı tabi doğru ürünü alabilirsek naçizane fikrim umarım faydalı olur
Çok sağolun
@Birkirazannesi nin tarifindeki gobi cok fonksiyonlu bisi alacaksan eger elele nin var bitane ayaklarida var önüne takilabilen masa kısmıda icabinda katliyosun ayaklari banyoda kullaniyosun icabinda açıyosun ayakları kamp sandalyesi gibi icabinda takiyosun önüne masasını mama sandalyesi
Evet onu da görmüştüm teşekkürler
Ondan kullanmiuorum ama suan kuvetinde yikiyorum . Havalar iyce isinsin mama sandalyesine oturtup yikiycam daha kolay olur 6.5 aylik
Ben ikisini de aldım bakalım inşallah pişman olmam
Olmazsin olmazsin merak etme
Bana hediye gelmişti üç kere kullanamadan ayagı kırıldı. E bebekte satılan oturak.. Bebegimde rahat edemedi içinde zaten bence kullanıslı bir ürün değil suan banyo filesinde yıkıyorum banyo filesinde oturtuyorum bazen destek vererek
Küvetiyle beraber mi benim bebiş pek sığmıyor artık
Önden açılır modelden aldım ben de 3 aydır kullanıyorum çok memnunum. Ama ben mutfakta tezgahta kullaniyorum. Banyoda kullanmadım soğuk olduğundan hâlâ odada küvette yıkıyorum.
Bende önden açılır aldım inşallahh bende memnun kalırım