Banyo yaptırırken neden ağlar

Kızlar oğlum bir yaşına girdi ikidir banyo yaptırıyorum ama öyle bı ağlıyor bağırıyor ki ayağını suya bile degdirmiyor su sıcak veya soğuk desem değil önüne oyuncak ta koyuyorum sariliyorumda konusuyorumda yani aklınıza geleck herşeyi yapıyorum ama sanki korkuyo ama neyden anlamadım neden acaba daha önce yaşayan var mı aranızda

1 Beğeni

Önceden de korkuyor muydu
canım

Benim oğlum da 11 aylık hiç ağlamazdı hatta seviyordu da bir aydır ağlıyor her yıkadığımda banyonun en başından sonuna kadar ben de anlamıyorum yengem belirli bir dönem bazı çocuklar ağlayabiliyor dedi artık farkına vardıkları için ne kadar doğru bilmiyorum ama yeğenimde de öyle olmuş bir dönem sonra düzelmiş

Yok çok severdi hatta sürekli banyonun önüne gider bıcı bıcı derdi suyu severdi şimdi niye öyle yapıyor anlamıyorum :pleading_face:

1 Beğeni

Umarım öyle olur ya yoksa en fazla beş dk tek yikiyabiliyorum içime hiç sinmiyor :pleading_face:

Evet yaa benim de :sweat_smile:

Benimde 2 oglum bebekken seviyordu büyüdükçe ağladılar o yüzden merak ettim bir dönem olabilir

Valla ya direk el yıkama lavabonun üstünde yikasam daha uzun yikarmisim gibi geliyor o kadr şey hazırlıyoruz resmen boşa gidiyor :joy::joy::joy:

İnşallah öyledir yoksa şu büyüklerin söylediği şeyler insanın ödünu koparıyor neler neler var ya bilmem besmele cekmedin bilmem ne bilmem ne siz anladınız artık​:joy:

Merhabalar oğlumda öyleydi. Bir süreç bence geçiyor. Bir dönem çok seviyor, bir dönem hiç sevmiyor.

Teşekkür ederim :smiling_face: valla çok can sıkıcı ikide bir bı huy çıkarıyorlar neyse en azından yemek yeme huyu bı süredir aynı bunada şükür​:joy:

1 Beğeni

Kulak asma onlara bizde bagdaydik sali gunu eve gidelim aksam yikanalim dedim çarşamba gecesi yikanma demisti kaynanam bir tırsıp yikanmamistim

Geçici bi dönemdir. Ya da banyonu önce sık yaptırmışsınızdır daha sonra 3,4 gün arayla korkmuştur. Benim oğlum 3,4aylıkken yazdı günde 2kez yıkıyodum çok seviyodu eğleniyodu kışın 3,4 gün arayla yıkadım ağlamaya başladı . Şimdi yine hergün yıkıyorum ağlamıyo

Olabilir ama önceden iki günde bir di şimdide üç gunde bir oldu belkide ondandır ne bilim dokunmaya gelmiyorlar maalesef :joy: