Bayadır var ben çıkaramadım ablam gelmişti geçen bu ne böyle dedi porçözle de denedik ama çıkmuyır sular aşırı kireçli ama eski kiracı hiç denememiş yıkamamış sanırım yıkmadıköa öyle birikmiş trenyoldakiler fayda edermi acaba ya çok kötü duruyor
demek ki baya tabaka haline gelmiş porcozle çıkar ama hem biraz döküp hem de fırçalamak gerekiyor yani bu işlemi üst üste yapmak gerekiyor .ben de eve tasindigimda klozette ayni durum vardı bu şekilde geçirdim
Çok sağolun . Baya tabaka olmuş evet misafir gelince insan utanıyor . Sert fırçam var hergün çıkama kadar yapayım bari . Tek porçöz değilmi başka bişey katmadınız
Tuz ruhu deneyebilirsin oda guzel cikartiyo ama porcozle tuz ruhuna sakin baska bisey katma zehirler
Bede hep çamaşır auyu farklı şeylerle denemiştim şimdi bundan aldım dün arkasını da okudum öyle yazıyor allahtan okumuşum yoksa ben hepsinden katardım buna Allah korusun sağolun
çıkama kadar porçözle deniycem artık bakalım
Direk zehirler hatta bogazi deliyo ses tellerini direk etkliyo cok tehlikeli allah korusun bu tur urunleri tek kullan.
Allah razı olsun tamamdır ![]()
![]()
Benim annem bilinç kaybı yaşadı bu yüzden. Banyoda yarı baygın bulmuştuk.
Bende tuvaletteki kireci cikarmiştim bir ketil suyu kaynattim kaynayi kaynamaz içine yarım kireç sökücü döktüm sakın yüzüne ve ağzına tutma tabiki bu şekilde bekletmeden götürüp.direk döktüm anında kaldirmişti
Ay allah korusun cok tehlikeli canim bu babamin akrabasi camasir suyuyla tuzruhunu karistirmiş erkek bu arada zehirlendi bide bogazi delindi adamin
Birbirine katmiyorum cnm sadece kaynar suya kireç sökücü döküyorum kireç tutan yere dökünce kaldırıyor yüzüme ağzıma yaklastirmiyorum
Ben limon tuzunu eritip kireçli bolgeyi telliyorum kireçten eser kalmıyor
Porcöz yada tuz ruhu dok fırçala canım belliki tabaka oluşmuş ilk seferde tamamen temizlemese bile bir kaç defa yaptığında kalan kısımlarda gidecektir . Ama bunları hiç bi deterjanla aynı anda kullanma Allah esirgesin zehirler . Benim yaşadığım bölgenin suyuda aşırı kireçli ben sürekli bu şekilde temizliyorum başka hiç bişey fayda etmiyor.
Aslında çok tehlikeli ya . Arkayı okumasam yada hüveyda hanımda demese be herşeyi dökerdim üstüne . Öok geçmiş olsn size de
Banyoyay önce sıcak su sonra kireç çözüücü döksem de olur mu acaba . İkisimi karışuırmakta da kotktum
Böyle bi karışım da gördüm porçöz yok içinde bunu da deniycem yarın çıkana kadar devam sanırım
Bizmde öyle saçlarımız vs inanılmaz mahvoldu banyo zaten bütün tabaka olmuş eskiden . Farklı duş başlıgı aldık bakalım teşekkür ederim herkese
Karbonat ve limon tuzunu karıştırıp kaynar su dökünce de kaldırıyor ovalamak lazım tabi yine de bunu yaparsanız da dikkatli olun üstünden Duman çıkıyor suyu dökünce tuz ruhu kadar tehlikeli değildir diye düşünüyorum ama tedbirli olmakta fayda var bir de dusaakabinde mavi güç denedim o da güzel çıkarıyor
Çok sağolun buda aklımda olsun ![]()