Banyodan sonra ne giymeli

Merhabalar Muğla’da yaşıyorum ve evin ısısı vantilatöre rağmen 30dan aşağı düşmüyor. Bebeğime her gün banyo yaptırıyoruz normalde sıfır kollu zıbınla duruyor sadece ama banyo sonrası üşür belki diye uzun kollu zıbın ve patikli alt giydiriyorum birkaç saatlik de olsa. Bu sefer de çok terliyor. Sizler banyo sonrası ne giydiriyorsunuz

Bebeğin kaç aylık canım

Kolu kısa zıbınlar var ondan giydir,üşümesin diye ince yelek giydiriyordum ben birde çorap.
Uzatınca üzerine ince Müslin örtüyordum.

21 günlük

Üşür diye korkuyorum ama ev cehennem gibi

Ev normalse zaten gerek yok kalına canım

1 Beğeni

Çocuk havale geçirir o sıcaklıkta Allah korusun ağır hasarlar verebilirsiniz ne uzun kollusu ne zıbını sadece atlet ve bez yeter lütfen kalın giydirmeyin çocukları onları soğuk değil sıcak hasta ediyor, doktorunuza da danışın eminim benim söylediğimi söyleyecektir

Normalde ne giydiriyorsan onu giydir
Disari cikarirsan bi sapka giydir demisti ebe

Benim oglumda 27 günlük ve her gün öglen ve akşam yıkıyorum çok sıcak ve çok terliyor sadece kolsuz badi giydiryorum uyudugunda ince örtüsünü örtüyorum üstüne çok şükür bu güne kadar hasta olmadı olmazda inşallah evim çok sıcak çünkü ter içinde kalıyor yıkamazsam

1 Beğeni

Benim klimam 7/24 açık bebek için, zıbın ve alt üst takım giydiriyorum banyo yaptığında ekstra şapkada takıyorum. Benim kızımda 20 günlük :innocent:

Vantilatör oda ısısını düşürmüyor sadece rüzgar etkisi yapıyor yani sıcak nemli havayı alıp yine size veriyor sen kısa kollu zıbın veya müslin tulumlar tercih et derim :innocent:

1 Beğeni

Canım o derecede banyodan sonra bile olsa uzun kollu giydirilirmi. Sıfır kollu zıbın giydir çocuğa direk vantilatör tutmadıktan sonra hiç bişe olmaz. İsilik olur çocuk bu sıcakta asla uzun şeyler giydirme onunda kendine göre vucut ısısı var yaz çocuğu o asla üşümez tam terse çocuk fenalık geçirir

2 Beğeni

Banyo yaptırıp kurulayup bezi takip birakiyorum bende cok sık aldiriyorum burda evin isisi 34 oluyor asiri sicak oluyo vantilatör de odada oluyo baska yone donuk serinletiyo biraz anca oyle uyuyo cocukta uyku geriligi basladi sicaktan sirf bezle yatirmama ragmen napcaz bilmem

2 Beğeni

Ben banyo yaptirdikfan sonrada zıbınla tutuyorum. Hqva cok sicak ve ev daha sıcak oluyor. Sadece muslin örtüyle sariyorum o kadar