Banyodan sonra

Banyodan sonra bebeğim halsizlesti kopuk yutmuş olabilir mi lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor ilk çocuğum

Bebekler genel olarak banyodan sonra rahatlar gevşer. Genel durumunu gözlemleyin. Emiyorsa, huzursuzluk yoksa sıkıntı yoktur. Ben de gündüz 11 de banyo yaptırdım. Banyodan sonra uyudu. Hala uyuyor. 2 defa emmek için uyandı sadece.

Yutmamıştır canım yorulmuştur banyoda.

Korktum yutmuştur diye şuan iyi çok şükür :blush::smiley:

1 Beğeni

Bebekler genel olarak öyle banyodan çıkınca sarhoş gibi oluyolar. Babannem de eskiden derdi çocuk suda yorulur öylece çıkınca da havlusuna sulu sulu sararmışlar üzerini giydirmeden uyuturmuşlar daha iyi büyür daha iyi uyurmuş. Ben tabi üzerini giydiriyorum bizşm burası soğuk diye. Ama öyle havlusuna falan sararım çok rahat uyuyor saatlerce :smiling_face_with_three_hearts::melting_face:

1 Beğeni

Ohh miss gibi ne güzel oluyor banyodan sonra

1 Beğeni

Doktor bize çift havlu kullanacaksın banyodan çıkınca dedi. Bebek ıslak havludan hastalanır ilk havluyla suyunu al ikinci havluyla sar sonra dedi. Bebeğimiz Nisan’da doğdu yaz gelene kadar öyle yaptık. Bu eskilerin garip şeyleri var şans eseri hayatta kalmışız sanki :joy:

Evet bende öyle yapıyorum ilk havlusuna suyunu alıyorum sonra üstünü giydiriyorum bornozuna sarıyorum o nemle sıcacık yatıyor yavrum. Bide bizim memleket soğuk erzurumda yaşıyorum doğal olarak sıcak saklamam gerek. O şekilde sarınca saatlerce uyuyor. Ve kesinlikle katılıyorum şans eseri yaşamışız ve halaa bazıları onların doğru olduğunu savunup bize de o şekilde yaptırmaya çalışanlar var. Evet doğru olanlar da var ama yerine göre. Her dediklerini yapsak vay halimize. Onlara göre şimdikiler çocuk bakmayı bilmiyor. Ama bence onlar bilmiyomuş:smiley:

1 Beğeni

Yani o zamanın şartlarıyla bilme şansları yok çoğu şeyi büyükleri ne derse onu yapıyorlar bizdende aynı şeyi bekliyorlar Allah’tan internet varda bi çok şeyi ordan öğreniyoruz.

1 Beğeni