Baş çevresi küçükmü? 41

Kızlar bebeğim 6 ay 13 günlük baş çevresi 41 kilosu 7 700boyu 63 cm boyuna kısa diyorlar başına da küçük sizinkiler nasıl.gelisim gergiliği mi var yani anlamadım

Hayır gayet iyi, biz daha bugün doktordan geldik, 6 ay 1 haftalığız, baş çevresi 42, kilo 7 200,boy 64 millet boş boş konuşur takma kafana gayet sağlıklı

Bizdede doktorlar dedi boyu kısa dediler baş çevresine de küçük 3 doktora götürdüm baş çevresini 3 de farklı ölçtü hangisine inanacagimi şaşırdım vallahi

Boy genetik birşey ama aldırmayın kilosu falan çok güzel, zamanla uzayacaktir..Baş çevresine birşey diyemem.6 ay 25 günlük bizimki kilo 8200, boy 69, baş çevresi 43

Hepsi aynı şeyi mi dedi

Baş çevresi için kimi küçük kimi normal dedi ama hepsi boyu için kısa dediler

6 ay 8 günlük geçen hafta 66.5 boy 7200 kilo 42 de kafasına dediler ..10 gündür falan hasta iştahı yok emmek bile istemedi ek gıda hiç yemedi kilo verdi gibi geliyo banada

Bizde dün 6.ay adımızı yaptırdık 6 ay sekiz günlük 7600 65 cm kafası 42

Maşallah Allah sağlık sıhhat versin,benim ki geride mi anlamadım yani herkesin boyu benim kızdan uzun 2cm le geride diyor doktor :pleading_face:

Amin ecmain …kısa değil böyle düşünmeyin bnde surrkli diyorum geri mi acaba kızım ilk iki ay y hiç kilo almdi :face_holding_back_tears:

Kilo alması durabilir yada az kilo alabilir diye biliyorum bu aralar,ben 1 yaşına girse de şu rutin kontrollerden kurtulsak diyorum her gittiğim de başka birşey çıkıyor kafaya takmaktan çok yoruldum.

Aynen kuzum ebnde öyle düşünüyorum kan değeri biz kendimiz ultrason istedik taş var dediler korkuyorum neyle karsilacagim die